Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna, ha a barátnőd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a barátnőd a kínaiból öltözködne?

Figyelt kérdés

A párom jómódú családból származik, a szülei mindketten vezető beosztásban dolgoznak. Ennek megfelelően sosem volt náluk probléma a ruházkodás.

Én szegény családból származom, kiskoromban sokszor voltak anyagi gondjaink, 20 éves koromig, míg el nem költöztem, csak a kínai boltot ismertem olyan szinten, hogy sosem jártam még korábban plázában.

Most a párommal élek külföldön. Nem szokta figyelni, honnan ruházkodok, én meg nem vagyok az a divatozós típus, többnyire online piactér (használt ruhák), vagy ritkán plázás leértékelések, de elég keveset vásárolok.

Pár napja otthon voltunk a szüleimnél, és én mivel a régi szandálom tönkrement, otthon akartam újat venni, itt nem találtam jó áron olyat, ami tetszik.

Bementünk a kínaiba is, ott találtam is végül.

A párom kicsit le volt döbbenve, hogy el nem tudta volna képzelni, hogy ilyen boltok még léteznek, legszívesebben fordult is volna ki azonnal, csak nem akart kellemetlen helyzetbe hozni.

Szerinte még a levegője is rossz ezeknek a boltoknak, és sose venne fel semmit onnan.

Nekem semmi bajom az ottani ruhákkal, volt olyan csizmám, ami 4 évet kibírt.

2019. ápr. 18. 19:42
1 2 3
 11/27 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
67%
#8: Deichmannban alapból nem vásárolunk. 12 ezer forintos tetszetős csuka kibír 3 hónapot. WTF! Engem csak kétszer vertek át, csupán mert adtam nekik még egy esélyt. Többet nem adok.
2019. ápr. 18. 20:29
 12/27 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom, hogy mi bajotok a deichman cipővel vagy mit csináltok vele, de nekem utcán gyaloglásra a 12-15k-ért vásárolt példányok 2-3 évig tökéletesen szolgálnak. Séta=napi ~1,5-2 óra.

32/f

2019. ápr. 18. 20:32
 13/27 anonim ***** válasza:
73%
Nálam is teljesen jól működnek.
2019. ápr. 18. 20:35
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna,őt sem zavarja h kinaiba veszek polot,farmert... sőt volt már márkás cipőm 15000 kibirt normál használat mellett 3 hónapot :D
2019. ápr. 18. 20:40
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, de attól függ, mit veszel.

Ki lehet fogni jó termékeket is (lévén, hogy a nyugatiaktól eltanulják a technikát, amikor náluk gyártatnak az olcsó munkaerő miatt), de vannak elég silányak is. Ez ilyen.

2019. ápr. 18. 20:40
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem. Ki lehet fogni tok jo cuccokat.
2019. ápr. 18. 20:49
 17/27 anonim ***** válasza:

Ha nem a legsilányabb műanyagos dolgokat veszed, amibe csak beleizzadni lehet akkor ez nem kéne gondot jelentsen!

Viszont szerintem eléggé felment az áruk ezeknek is,én általában piacokról vásárolok török vagy lengyel árut! Felér a plázásokkal csak sokkal jobb árban vannak.

Amit még javasolok, hogy leginkább a cipőknél figyelj a minőségre, az egyik legfontosabb,hogy kényelmes legyen és ne szivja a lávad, hisz ezt viseljük legtöbbet és a tartásunkra is hatással van. Én a cipőknél nem szoktam spórolni, megéri jót venni ami aztán szolgálhat is évekig, nem megy tönkre három hónap után.

2019. ápr. 18. 20:57
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nagy divatmárkák ugye nem Kínában gyártanak...
2019. ápr. 18. 21:08
 19/27 anonim ***** válasza:
76%
Jàtsza az agyàt. Eddig sem màrkaüzletből öltözködtél, hanem online piactérröl stb... Eddig nem zavarta? Simàn a tipikus külföldön mosogató (mindegy, hogy az vagy nem) magyar mentalitàs. Jàtsza az agyàt, hogy ö a "nagyvalaki". Azt imàdom még mikor adott orszàg nyelvét nem beszélik, de mikor hazajönnek akkor minden "bjuti" meg minden màsodik szó angol, mert fél év utàn ö màr igy beszél LOL közben present simple E/3-ban helyesen egy mondatot kijelentő módban sem tud összerakni :)
2019. ápr. 18. 21:31
 20/27 anonim ***** válasza:
Én vettem egy 60ezer forintos zakót és kínába csinálták. Nem a márkán és a bolton van a hangsúly hanem a stíluson . 30 ezerért vettem egy cipőt a zakóhoz azt is ázsiában csinálták és nagyon kényelmes és tartós.
2019. ápr. 18. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!