Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keveselnéd, ha a barátnőd csak ennyit sportolna?
Mindössze napi 2 óra edzés tornavideókra, leginkább nyújtásokból álló gyakorlatok, hajlékonyság fejlesztésére.
Kevések ítélsz ennyi sportot, ha becsületesen csinálja minden nap?
Napi 2 ora??
Ha valaki ennel tobbet var el, akkor tartson el, mert nem lenne idom dolgozni.
Ugye most viccelsz?Szerinted hány ember van aki sosem sportolt?
És Nálad ez a kapcsolat alapja?
Kell a mozgás mindenkinek, persze, de aki ledolgozik napi 8-10 órát, aztán jön a család otthon, az nem fog még +-ban 2 órát mozogni.
Gondolom nincs család, de idő kérdése a munka, esetleg utazás, vagy bármi egyéb napi tevékenység ami miatt se idő, se energia a sportolásra. Főleg nem ennyi időben.
De szerintem Téged nem az egészséges életmód érdekel, inkább az,hogy manapság trendi edzeni :)
Ember, én heti kétszer két órát járok. Bocsi, munka, egyetem és háztartás mellett nincs időm fitnesszmodellnek is lenni.
Amúgy ez párkapcsolat, vagy kiképzőtábor? Vagy mi ez a hozzáállás hogy ellenőrzi a pasi hogy becsületesen sportolok-e, meg elvárja hogy mennyit edzek? Neki csinálod talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!