Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyrehozható ez még?
Figyelt kérdés
Férjemmel ellaposodott a házasságunk. Én közben beleszerettem egy másik férfiba és sajnos többször is megcsaltam vele a férjemet, majd 4 hónapon keresztül. Külön is költöztem. A férjem még így is vissza akar szerezni mindenáron, bennem pedig előjött a bűntudat, hogy mit tettem. Tudom, előbb kellett volna gondolkozni. Most a szeretőmmel lezártam a viszonyt, ami rettenetesen nehéz volt, sokat sírtam miatta és úgy döntöttem, hogy visszamegyek a férjemhez, hogy rendbe hozzuk a házasságunkat. Szerintetek rendbe hozható ez még?2019. ápr. 18. 14:10
11/16 anonim válasza:
Olyan mint régen ez már soha nem lesz. Talán akkor lehetne helyrehozni, ha azért mennél vissza a férjedhez mert rájöttél őt szereted mégis stb. De még akkor is ott van a pakliban, hogy aki egyszer megcsalta a párját az megteszi többször is. De így, hogy írod hogy a szeretődet szereted, a férjedet nem... Akkor mi értelme kínlódni? El kell válni, ennek így már semmi értelme, boldog nem leszel mellette mert nem szereted már.
12/16 anonim válasza:
Gondolom azért ment vissza, mert a férj jobban áll anyagilag, a szerető mellett meg nem élt volna olyan kényelmesen.
Más okból miért választana olyat, akit nem is szeret?
13/16 anonim válasza:
Nagyon "okosak" vagytok, hogy lenulláztátok a 2-es választ. Annyi agyatok nincs, hogy amikor írtam, akkor MÉG nem tudtam, hogy a férjét nem szereti, a szeretőjét viszont igen? Ennek a fényében nyilván nem írtam volna, hogy igen, helyre lehet hozni.
Lehet ám gondolkodni is.
14/16 anonim válasza:
13#Nem én nulláztalak.De ha sír a szeretőjével történt szakítás miatt,és azt írja a férje elhagyása végett bűntudata van,akkor nem egyértelmű,hogy értelme nem sok van a férjével próbálkozni?(Mert mondjuk én nem sírok a szeretőm utân,ha nem szeretem.)A leírásban ezek benne voltak.Mondjuk ettől független még akár sikerülhet is.
15/16 anonim válasza:
A férjed azért akar visszakapni,mert rájött,hogy másnak is kellesz.Te meg elhagytad akit még most is szeretsz.Miért mennél vissza a férjedhez?Mártír akarsz lenni,büntetve magad amiért megcsalt a férjed.A férjed csak addig játsza a szerelmest amig vissza adja neked a megcsalást!Erre nem is gondolsz?Aztán majd két szék közül a pad alá..Te tudod.
16/16 anonim válasza:
Ki az a ......., aki törölteti a kommenteket? Csak nem neked fáj az igazság, kedves Kérdező?
Érdekes módon minden olyan hozzászólás eltűnt, amiben le van írva, hogy mekkora ..... vagy, amiért egyik f .....ról ugrálsz a másikra. Pedig ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!