Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyrehozhato ez a kapcsolat?
Tegnap már feltetted ezt a kérdést, csak máshogy.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Nem fog megváltozni, fel tudod ezt fogni?
Nem vennek ra merget h nem csalt meg!!!
ilyenkor sokan ilyenne valnak
Hogy mas no van neki vagy mas erdekli, mar szoba hoztam, es mondja nincs es mivel azt hiszi nem bizok benne igy, ezzel megjobban felmergesitem ot.
A gyerek megszuletese utan kezdodtek nagyon picike problemak, de nem ugy mint mostanra jut belole minden nap. En ugyanugy a regi vagyok, ugyanugy szeretem, hiszen ezert akarom ujra jo legyen a kapcsolatunk.
Jó, de a tagadása nem releváns. Sőt, az hogy kiakad meg jön a nem bízol meg bennem manipulációs szöveggel még gyanúsabb. Lehet, hogy a baba születése változtatott meg benne valamit, nem tud már rád nőként tekinteni vagy nem tudom. Szex-el hogy álltok?
De kétlem, hogy ez a dolog változni fog. Az, hogy reménykedsz benne nap mint nap, az hasztalan. Ahhoz mindkét félnek tenni kéne, de ő ugye ha ezt felhozod, akkor csak kiakad megint...szóval ennek annyi.
Az a baj, hogy kezdettől (amióta elkezdődött) hagyod, hogy így beszéljen, viselkedjen veled, szóval megteheti, mindent eltűrsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!