Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helyrehozható még ez a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyrehozható még ez a kapcsolat? Úgy érzem, hogy sosem leszünk boldogok.

Figyelt kérdés
Kapcsolatunk elég zűrösen indult, én csináltam hülyeséget, nem tudtam teljesen elszakadni az exemtől,néha beszéltünk chat-en,amire ő nem kis agresszióval reagált, miután rájött. Leültünk,elmondtam, hogy nem csaltam meg, de a mai napig féltékeny rá,pedig már exemnek is új kapcsolata van. Ugyanaz fordítva is megtörtént, ő is beszélgetett az exével, engem nagyon zavart, de nem vagyok féltékeny, mert nem hiába ex az ex. Nnagyon sokszor vádol, hogy megcsalom, ha kések a megbeszélt találkozóról, akkor folyton hívogat, meggyanusit, hogy biztos valaki miatt késtem. Nem tudja lenyelni ezt az ex-témát. Nagyon sokszor összeveszünk emiatt, és mindig a fejemhez vágja. Volt már, hogy elment exem házához, vagy keresztbe állt előtte autóval. Nem tudom mit tegyek, ha kérdőre vonom, akkor azt mondja, hogy ezt magamnak köszönjem, és viseljem a következményeket. Megbántam, de nem tudom visszacsinálni. Meddig normális ez? Már féléve volt, és azóta "zsarol" ezzel.
2016. nov. 6. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd már ott a francba. Minek vagy olyannal, aki nem bízik benned, keress mást. Hány éves vagy?
2016. nov. 6. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Annyira röhejes, amikor emberek ilyen kapcsolatokat "szerelemkent" aposztrofalnak. Minek szenvedni egymassal?
2016. nov. 6. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
a gyerekeket mellőzni kell
2016. nov. 6. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Vagyis...van csak ez a hapsi sosem fog ezen túllépni. Nem beszélve arról amit írtál, hogy mindenért gyanusít. Ha nem lett volna az ex sztori akkor is ilyen lenne. Betegesen féltékeny. Hagyd ott.
2016. nov. 7. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!