Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyrehozható még ez a kapcsolat? Úgy érzem, hogy sosem leszünk boldogok.
Figyelt kérdés
Kapcsolatunk elég zűrösen indult, én csináltam hülyeséget, nem tudtam teljesen elszakadni az exemtől,néha beszéltünk chat-en,amire ő nem kis agresszióval reagált, miután rájött. Leültünk,elmondtam, hogy nem csaltam meg, de a mai napig féltékeny rá,pedig már exemnek is új kapcsolata van. Ugyanaz fordítva is megtörtént, ő is beszélgetett az exével, engem nagyon zavart, de nem vagyok féltékeny, mert nem hiába ex az ex. Nnagyon sokszor vádol, hogy megcsalom, ha kések a megbeszélt találkozóról, akkor folyton hívogat, meggyanusit, hogy biztos valaki miatt késtem. Nem tudja lenyelni ezt az ex-témát. Nagyon sokszor összeveszünk emiatt, és mindig a fejemhez vágja. Volt már, hogy elment exem házához, vagy keresztbe állt előtte autóval. Nem tudom mit tegyek, ha kérdőre vonom, akkor azt mondja, hogy ezt magamnak köszönjem, és viseljem a következményeket. Megbántam, de nem tudom visszacsinálni. Meddig normális ez? Már féléve volt, és azóta "zsarol" ezzel.2016. nov. 6. 20:15
1/4 anonim válasza:
Hagyd már ott a francba. Minek vagy olyannal, aki nem bízik benned, keress mást. Hány éves vagy?
2/4 anonim válasza:
Annyira röhejes, amikor emberek ilyen kapcsolatokat "szerelemkent" aposztrofalnak. Minek szenvedni egymassal?
4/4 anonim válasza:
Ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Vagyis...van csak ez a hapsi sosem fog ezen túllépni. Nem beszélve arról amit írtál, hogy mindenért gyanusít. Ha nem lett volna az ex sztori akkor is ilyen lenne. Betegesen féltékeny. Hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!