Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyrehozható még ez a kapcsolat?
Barátnőmmel több mint 2 hónapja vagyunk együtt de én nagyon beleszerettem ez idő alatt. Én is láttam szemében a csillogást kivéve az elmúlt héten, fel is tűnt de azt mondta minden rendben van. De kételyeim igazak voltak mert utána bevallotta, hogy nem tudja szerelmes e még belém. Szeretni szeret csak néha nem érzi a szerelmet. Ez nagyon szíven vágott. Bevallom én se érzem gyakran tisztának szerelmünket, de minden más rendben van, én nem kidobni akartam, hanem javítani a kapcsolaton. Azt mondta kell pár nap, hogy gondolkodjon. Szerintetek biztos, hogy vége van vagy van egy kis esély?
Mindketten 18 évesek vagyunk.
2 hónap semmi :)
Mikor közel az 1 év együtt lét után jön ez elő , akkor olyan , mintha egy késsel szíven szúrnának...
Azt hittem , hogy örökké fog tartani... Az elején Ő volt irtó szerelmes , majd fokozatosan én kezdtem nagyon beleszeretni és ez folytatódott , addig amíg furcsa nem kezdett lenni az egész... Megkérdeztem , hogy Boldog-e velem? Szerelmes? Azt válaszolta igen... ne haragudjak , csak azért van , mert feszült...
Aztán 1 éves forduló előtt szakított :)
Ami már megszakad az nem lesz olyan , mint amilyen előtte... Azért szorítok , de ha 2 hónap után ez van , akkor nem sok reményt fűzök hozzá. :/
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!