Helyrehozható ez a kapcsolat?
1 éve vagyunk együtt,mesésen indult, fülig szerelmesek voltunk egymásba,mostanában-még a napokban is- összeköltözésről, közös jövőről beszélgettünk,-főleg Ő- errefel kiderül tegnap,hogy pár hete flörtölget egy régi lány ismerősével, és szintén pár hete monotonnak érzi a kapcsolatunkat.Bár jelét nem mutatta.Csak amikor rákérdeztem,hogy miért teszi ezt a hátam mögött,hirtelen azzal rukkolt elő,hogy nem tudja,mit érez és hogy én miért nem látom,hogy ellaposodott a kapcsolatunk?
(Gondolom, szellemi síkon,mivel a szex az jó.)
Nem értem. Rengeteg közös programot csinálunk,jól is érezzük magunkat, igyekszem a kedvében járni,bármit megtennék érte,annyira szeretem.
De most mit csináljak?? Derült égből villámcsapás.
Nem akarom,hogy vége legyen,de nem tudom,mit tehetnék.
Ő kavargat félre, és még te töröd magad a megoldáson. Tartás - ez hiányzik a mai emberekből.
Egy dolog, hogy szereted, egy másik, hogy magadat tiszteled-e annyira, hogy otthagyd. Mert benne már rég nincs semmiféle tisztelet feléd, szerintem ez egyértelmű. (és ha tisztelet nincs, akkor szeretet, szerelem meg végképp nincs.)
19L
1 éve voltunk együtt mikor volt egy olyan időszakunk, hogy sokat veszekedtünk.
A barátom egy másik csajjal megismerkedett, flörtölgetett vele.. olyanokat írt neki msn, hogy mindig csak rá gondol stb..
Elmentek randizni. Ezt megtudtam, nagyon kiborultam. Este meccsen voltam és nem voltam otthon a fb-on szakított velem. Ezt a 2. harmad után tudtam meg mert felhívtak a barátaim... Mire vége lett a meccsnek jött az sms h mennyire szeret meg h nem akar elveszíteni stb..
Átgondoltam az egészet és megbocsátottam neki, a mai napig nem tudom, hogy jól döntöttem-e
Szeretem nagyon, de akkor épp volt egy olyan fiú aki nagyon szeretet..a mai napig azon gondolkodom mi lett volna ha..annak ellenére, hogy most jól megvagyunk
Ne ragaszkodj hozzá mindenáron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!