Helyrehozható ez a kapcsolat?
1 éve vagyunk együtt,mesésen indult, fülig szerelmesek voltunk egymásba,mostanában-még a napokban is- összeköltözésről, közös jövőről beszélgettünk,-főleg Ő- errefel kiderül tegnap,hogy pár hete flörtölget egy régi lány ismerősével, és szintén pár hete monotonnak érzi a kapcsolatunkat.Bár jelét nem mutatta.Csak amikor rákérdeztem,hogy miért teszi ezt a hátam mögött,hirtelen azzal rukkolt elő,hogy nem tudja,mit érez és hogy én miért nem látom,hogy ellaposodott a kapcsolatunk?
(Gondolom, szellemi síkon,mivel a szex az jó.)
Nem értem. Rengeteg közös programot csinálunk,jól is érezzük magunkat, igyekszem a kedvében járni,bármit megtennék érte,annyira szeretem.
De most mit csináljak?? Derült égből villámcsapás.
Nem akarom,hogy vége legyen,de nem tudom,mit tehetnék.
Erre sajnos nincs megoldás. Ne dugjad a homokba a fejed! Magamból kiindulva tudom, hogy ha egyszer már elkezdett más érdekelni engem, akkor tuti hogy megcsalás vagy csere lesz belőle. Olyan nincs, hogy innen újra visszajön a bizsergés. S sajnos ilyenek vagyunk. Ezt én a helyedbe elásnám.
Nincs megoldás.
Elsősorban ezt neked és neki kell éreznie.Az tuti ha kiderülne hogy a párom flörtölget,akkor nem sokat gondolkodnék és lelépnék,még akkor is ha ez csak flörtölés volt és semmi "komolyabb".
Aztán miután elmegyek majd meglátnám hogy a pasi mennyire hajt engem,mennyire keres,mennyire kéri hogy kezdjük újra.Nem azt várnám hogy könyörögjön,de mindenesetre látszódna hogy akar-e még!
Nem azt mondom neked is,hogy lépjél le,hanem beszélgessetek sokat,értékeld át ezt a kapcsolatot és gondolkozz rajta,szereted-e annyira,akarod-e őt egy életre annyira,hogy ezt elnézd neki hogy flörtölget?
Nincs elhagyott családja:) Sőt,állítása szerint velem tervezte a családos históriát.
Ennyi idősön én is úgy gondolom,már nem illő össze vissza ugrálni,csak,mert valami nem a kedve szerint alakul.
Ami engem illet,én már nagyon szeretnék végre megállapodni,ő igenis alkalmasnak tűnt,bele is ringattam magam ebbe az egészbe,ezért is ért ekkora nagy pofonként ez a viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!