Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyrehozható ez még?
Akkor is, ha érzelmi szálak fűznek a szeretőmhöz és a férjem iránt viszont abszolút nem érzek ilyesmit?
Én szeretném, hogy rendbe jöjjön, de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből a másik férfit.
Egy valamit nem értek, légy szíves, válaszolj a kérdésemre: miért akarsz visszamenni a férjedhez?
Szeretni nem szereted, átverted, leléptél tőle, élted a világod, arra nem gondolva, vele mi van/lesz, most meg hogy a szeretőd kivágott, mint a nacskát szokták, visszasomfordálnál az uradhoz, csak mert még vele is jobb, mint egyedül?! Vagy hogy gondolod? Visszamész hozzá, és majd az ő vállán sírod el magad, hogy mekkora szerelmi bánatod van, és hogy mennyire szereted még mindig a szeretőd?
Ezt te tényleg komolyan gondolod? És mi lesz, ha a szeretőd újra csettint? Tudod, akibe szerelmes vagy? Majd otthon fogsz ülni a seggeden?
És mi lesz akkor, ha megint jön valaki, aki még a szeretődnél is vonzóbb?
Nő létemre nem tudom felfogni, hogy hogy tudsz ilyen egyszerű ösztönlényként viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!