Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemrèg jöttünk össze. Bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrèg jöttünk össze. Bele nèztem a messengerébe és làttam hogy előttem szivecskézett egy fiúval aki a környéken lakik mint én?

Figyelt kérdés
Nem volt ott az egèsz beszélgetés csak felköszöntötte meg szivecske . Ràkérdeztem hogy mi volt köztük és baràtnőm azt mondta csak irogattak de semmi . A fiúra is ràkèrdeztem ő meg azt is tagadta h irtak.ti mit gondolnàtok szerintetek volt köztük több is vagy higyjek a csajomnak?
2019. ápr. 15. 14:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
84%
Képzeld, sosem! Persze, ez neked nyilván hihetetlen!
2019. ápr. 15. 17:14
 22/32 A kérdező kommentje:

Igen gondolom hogy soha :D

Nem embert öltem ő is bele nézhet bàrmikor az enyémbe sőt meg egymàst fb jelszavàt is tudjuk . Csak azok verik nagy dobra hogyha bele nèznek a telójukba akiknek titkolni valójuk van mert akinek nincs hàt mért ne ?! De nem fogok itt ezen veszekedni ha a kérdésemre nem tudsz vàlaszolni akkor ne írj ide mert azzal nem a kèrdésre vàlszolsz hogy ide írod hogy mekkora szar vagyok hogy bele nèztem a csajom telójába.

2019. ápr. 15. 17:24
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Semmi ilyet nem írtam, h szar lennél.

Talán majd ha érettebb leszel megérted. Talán...

2019. ápr. 15. 17:37
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom ti sosem nèztetek bele párotok telójàba mèg"

Eltalaltad. És nem tudom, ha az enyembe néznek bele. (úgysem tudnak)

En baxtalak volna ki a barátnod helyében a kutakodás es bizalmatlanság miatt.

Semmi közöd hozzá mi volt előtted.

2019. ápr. 16. 05:57
 25/32 A kérdező kommentje:
Oksa :D dejó hogy ennyi tökéletes ember van itt ;) én ilyen vagyok te olyan... én bele néztem a telójàba és bele.is fogok még velem van akinek ez nem tetszik ott az ajtó
2019. ápr. 16. 07:21
 26/32 anonim ***** válasza:
Én sem néztem még bele mások telefonjába, üzeneteibe, sem az exeimébe, sem a szüleimébe (pedig ott van szemét, párszor már bekaptak netes vírust), az enyém is tabu másoknak.
2019. ápr. 16. 08:03
 27/32 anonim ***** válasza:

Nem, nem néztem bele, és ő se az enyémbe.

Bízunk egymásban, nincs szükségünk kutakodásra. Emellett tiszteletben tartjuk egymást.

2019. ápr. 16. 09:11
 28/32 anonim ***** válasza:

"Aki kérdez, viselje el a választ is!"

Minek írtad ki a kérdést,ha fel vagy háborodva a válaszokon?

Inkább elgondolkodnál rajtuk!

2019. ápr. 16. 09:12
 29/32 A kérdező kommentje:
Én viselem amit írtok de nem a kérdésre valaszolsz most te sem és nem azt kèrtem kössetek màr bele hogy bele nézek a csajom telójàba na mindegy
2019. ápr. 16. 12:13
 30/32 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 16. 13:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!