Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrèg jöttünk össze. Bele nèztem a messengerébe és làttam hogy előttem szivecskézett egy fiúval aki a környéken lakik mint én?
Figyelt kérdés
Nem volt ott az egèsz beszélgetés csak felköszöntötte meg szivecske . Ràkérdeztem hogy mi volt köztük és baràtnőm azt mondta csak irogattak de semmi . A fiúra is ràkèrdeztem ő meg azt is tagadta h irtak.ti mit gondolnàtok szerintetek volt köztük több is vagy higyjek a csajomnak?2019. ápr. 15. 14:54
11/32 A kérdező kommentje:
Csak szeretnèm tudni ha kapcsolatban èlünk mért probléma ez? Nem a többi exère vagyok kíváncsi csak erre az 1 re mert ISMEREM.
2019. ápr. 15. 15:21
12/32 anonim válasza:
És ha napi 4X lecumizta? Akkor kirúgod a lányt?
13/32 anonim válasza:
És ha ismered, akkor mi van? A múlt az múlt, akkor is, ha tegnap történt, akkor is, ha több évtizede.
14/32 anonim válasza:
Minek nézel bele egyáltalán a telefonjába? Már ez sem normális dolog sztem! Ezek után nem csodálkozom, h másnak küldi a szívecskéket, el tudom képzelni milyen lehetsz a mindennapokban...
N.
15/32 anonim válasza:
Ez a dolog nagyon ingatag, nagy esély van rá hogy több vastat tart a tűzbe. Komoly kapcsolatot semmiképpen nem terveznék vele.
16/32 anonim válasza:
Dugd meg egy párszor,aztán rúgd ki.
17/32 A kérdező kommentje:
Olvassatok is ne csak írjatok írtam nem alattam csinàlta ezt előttem èn most bízom benne hogy nem csal meg. De akkor is szeretném tudni ha egy olyan gyerekkel volt kapcsolara vagy bàrmi akit ismerek akàrhogy is a múlt
2019. ápr. 15. 16:37
18/32 anonim válasza:
Bízol benne??? Ugyan már, ne röhögtess! Ha bíznál benne, eszedbe nem jutna a telefonjába belenézni!
És még kérdésnek is képes voltál kiírni, h "akkor most mi van?"
Semmi önbizalmad! Így sosem fogsz másban sem bízni.
19/32 anonim válasza:
Ha én lennék a barátnőd helyében, én rúgnálak ki, nincs itt bizalom a részedről.
20/32 A kérdező kommentje:
Gondolom ti sosem nèztetek bele párotok telójàba mèg. ;)
2019. ápr. 15. 17:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!