Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti ezt elnéznétek a barátotoknak?
Fél éves kapcsolatról van szó. Mind a ketten 20 évesek vagyunk. Egész jól indult a dolog és ha ez a kis probléma nem is létezne, akkor majdnem tökéletes kapcsolatnak mondanám, de sajnos jelen van és már nem tudom mit csináljak, mert rosszul vagyok már. A barátomnak szokása, hogy azzal cukkol/szívja a vérem, hogy más csajokra csorgatja a nyálát, aztán nézi a reakciómat, ha meg nem reagálok rá semmit, akkor néha kicsit rájátszik, amolyan "látod mit csinálok?" stílussal. Nem úgy kell elképzelni hogy mondjuk elmegy mellettünk egy csaj, ő meg tátott szájjal les utána, hanem inkább hümmög egyet és nézi a reakciómat. Instagrammon volt már olyan többször is, hogy belépett, és épp kitett egy csaj valamit a mystoryjába, és meg kellett hallgatnom hogy őt egyszer hogy d..ta meg. Januárban a családjával kimentek egy hétre Londoba, és amikor először beszéltünk telefonon, akkor a londoni élménybeszámoló helyett az volt az első amit elújságolt, hogy gyereket vár valami csaj akivel régen a gólyatáborban melegedtek össze. Nem is tartják a kapcsolatot, csak látta a posztot facebookon hogy a lány terhes. Szokása még hogy kábé minden nőre/lányra aki kicsit is dekoratív, közli, hogy hu de elkapná (néha hozzáteszi, hogy persze ha én nem lennék). Ameddig csak filmsztárok meg ilyen olyan sportolók voltak a téma, addig nem érdekelt, viszont hamar az lett belőle hogy a közvetlen ismerőseinkről is ezt kell hallgatnom. Hogy van egy munkatársa aki ugyan nem jön be neki külsőre viszont a segge olyan hogy azt muszáj bámulni. Vagy van egy 15 éves kislány (15 évesként úgy néz ki és viselkedik mint egy legalább 18 éves), akiről mióta ismerjük többször elmondta hogy milyen g..ijó segge van, egyszer úgy adott oda neki valami papírt vagy nem tudom mit hogy hozzásimult a keze a lány combjához. Amikor mondtam hogy de ne izéljen már, ő csak egy gyerek, akkor az volt a válasza, hogy "attól még megba...nám". Természetesen nem értette hogy miért voltam rossz kedvű a nap hátralévő részében. Sokszor mondtam már neki hogy nem kifejezetten élvezetes hallgatni hogy kit hogy fektetne le, főleg nem amikor az ismerőseink a téma, még ha csak cukkolás gyanánt mondja ezeket (nyilván amúgy tényleg ezeket gondolja, csak elpoénkodja). Egyszer volt egy nagyobb összeveszésünk két hónapja nagyjából, amikor épp egy plázában sétáltunk, és miközben meséltem neki valamit, ő szép látványosan egy automatánál álló csajra meredt és elejtett egy "oh hello"-t. Akkor volt az amikor nagyon elegem lett, pláne hogy ezt akkor kellett csinálni amikor épp valamiről beszámoltam neki, ráadásul egy pláza kellős közepén. Hatalmas balhé lett a vége, ő rendesen meglepődött hogy ideges voltam, annyira meg volt szeppenve hogy nem tudott megszólalni. Elmondta, hogy amúgy a korábbi kapcsolatában szokott rá erre mert a csaj is állandóan ezt csinálta és végül egymást ugratták hogy ki tetszik nekik. (Az egyébként nem kapcsolat volt hanem dugópajti) Láttam rajta hogy akkor leeshetett neki hogy én nem vagyok erre vevő mint a régi nője, szóval akkor nem szakítottam vele, ahogy terveztem, hanem inkább engedtem neki. Utána úgy nézett ki hogy alakult minden, ugyanolyan volt a kapcsolat hetekig mintha épp most jöttünk volna össze. Aztán pár napja volt az hogy este youtubeon nézegettünk teljesen véletlenszerű videókat, találtunk egy nyújtós összeállítást és elkezdtünk hülyéskesni hogy mi is megcsináljuk. Az egyik gyakorlatnál kicsit befeszült a lábam, erre megjegyezte, hogy (nevezzük Jolánkának a 15 éves lányt) Jolánka amúgy elég hajlékony lehet, látta nyújtani és biztos az. Ezt úgy mondta hogy egyébként nem is beszéltünk előtte a lányról.
Én sokáig úgy voltam vele, hogy lehet a majdnem 21 éve ellenére még nem elég felnőtt agyilag, de szerintem azt nem lehet nehéz felfogni, hogy tartsa meg magának a piszkos gondolatait. Fordított esetben ő nem nézné el olyan sokáig, sőt szerintem az első ilyen alkalomnál hatalmas sértődés lenne a vége. Ezzel a hajlékony dologgal jutottam el újra arra a pontra hogy nem tudom ezt csinálni. Nem érdekel hogy csak vicces szurkálódásnak szánja, mert egyértelmű hogy őszintén mondja ki ezeket. Nem hiszem hogy megcsalna, mert egyszerűen nem olyan a jelleme, előbb szakítana mielőtt valakivel kikezdene. Amikor nem csinálja ezeket, akkor olyan normálisnak érzem a kapcsolatunkat. Szeretem őt és tudom hogy ő is szeret engem, de nem akarok olyan kapcsolatot amiben örökké azt kell hallgatnom hogy kit hogy du..ott/du..na meg. Velem lehet poénkodni, és értem hogy az ő baráti társaságában megszokott dolog hogy csípős megjegyzést tesznek a másiknak, de már besokalltam egy picit. Sokszor megkértem normálisan hogy elég már ebből, volt egy nagyobb balhé is, szerintem egyértelmű hogy ez nekem nem fekszik.
Lányok, nők (vagy akár férfiak is), nektek beleférne az ilyen a kapcsolatotokba?
Húha kicsit hosszabb lett, mint szerettem volna :D
De előre is köszönöm, hogy ha érkezik válasz!
"épp kitett egy csaj valamit a mystoryjába, és meg kellett hallgatnom hogy őt egyszer hogy d..ta meg"
Idáig olvastam csak, bocsi. Ebből úgy érzem, minden további csak szócséplés, nem éri meg ilyen primitív lényekkel foglalkozni.
2-es vagyok
Kíváncsiságból azért csak végigolvastam. Rosszabb lett, mint amire számítottam, még túl enyhe voltam az előző válaszomban. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!