Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsajtanatok ezt a baratotoknak?
Sziasztok
Fel eve vagyok egyutt a baratommal es megtudtam h bejon neki a tesom. Elejtett egy dicseretet tesomra a heten a rokonom elott aki megkerdezte bejon e neki. A valasz igen volt es a nagybatyjam ezt visszamondta nekem. Tanacsokat kernek maradjak ezzel a fiuval? 29 eves en 22 vagyok
És ha teljesen vadidegen csajra mondaná, hogy igen, külsőre bejön, de csak ennyi, akkor is be fogsz durcizni? Vagy az teljesen más?
Hűséged fogadunk és nem vakságot. Neked egyetlenegy pasi se jön be, csak a párod? Na, ez a hazugság. Attól, hogy külsőre tetszik valaki, az még közel se biztos, hogy kapcsolatot is akarna vele.
Nincs itt semmi látnivaló emberek! Menjen mindenki haza!
A barátod nem mondta hogy megungabunga a hugodat, csak azt hogy szép, és bejön neki! Nem mondott olyat hogy megfűrészelné! De ha megtenné, valószínűleg nem tudnád meg soha, mert a hugod sem, és a barátod sem bántana meg olyannal amit egy gyenge pillanatában tett. Amit nem tud az ember az nem fáj. Tehát úgy néz ki generált problémával állunk szemben. Kapcsold ki a generátort, és lazíts! Élvezd az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!