Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtanátok a férjeteknek/ barátotoknak?
És ezeket a fellángolásokat ő mesélte el neked? Hogyan tudtad meg őket? Le is feküdt a másik felekkel?
Nézd, egy ember nem tud az átlag 80 évéből kb 50 évig csak egyet szeretni. A szerelem elhalványul és ha meglépi a szintet, egy magasabb lépcsőfokra, a mély szeretetre lép.
Viszont fellángolás a legtöbb helyen van, sok házasságban felüti a fejét. Sok múlik azon, hogyan kezelik a házastársak a szituációt.
Együtt vészelik át? Vagy a szerelmes fél titkolózik/megcsalja/borítja a házasságot?
Mesélj részletesebben a két esetről, mert ennyiből nem kapsz számodra megfelelő választ.
Attól függ akarjátok e.
Nem vagyok szent, úgy írok neked. 15 éve vagyunk házasok, és ezalatt az idő alatt volt fellángolás mindkét oldalon, sőt félrelépés is. Engem a férjem leültetett, hogy játsszunk nyílt lapokkal, ő is tudja én is tudom, hagyjuk a baromságokat. Van két gyerekünk, és ő imádja őket, úgyhogy meg akarja menteni a házasságunk, mert ő nem fog lemondani róluk és rólam se szeretne. Mondjam meg mit akarok, őszintén. Ezek után nagyon őszintén beszéltünk egymással, talán soha nem voltunk ennyire őszinték, és kölcsönösen dolgoztunk azon, hogy visszataláljunk egymáshoz. A botlásainkat nem hoztuk fel soha, pótlékok voltak.
Mindent lehet, de csak ha a két fél úgy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!