Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti megbocsájtanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsájtanátok?

Figyelt kérdés

Három hónap után a párod bevallja, hogy a kapcsolat elején félre lépett a barátnőddel, akiről sejtetted, hogy akar valamit tőle.

Egyszeri alkalom volt.

Sírva bocsánatot kér.

Szeretnék megbocsájtani de nem tudok.

Ennyi idő hallgatás, tagadás után.

2016. okt. 23. 23:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

Mennyire a kapcsolat elejen tortent??

Ha nagyon az elejen talan ugy meg meg bocsajtanek neki!! Talan!!

De hiszem hogy ez most nehez! A kerdes csak az hogy erzed e ugy hogy ezek utan meg tudnal bizni akar mikor is a parodban?!

A baratnodnek meg suljon le a keperol a bor! Egy ilyent ne nevezz tobbet baratnonek mert nem erdemli meg!

2016. okt. 23. 23:29
 2/11 anonim ***** válasza:
47%

Eleje még nagyon eleje.

Mire beléd szeret, stb.

Nem csinál ilyet. Ez sem volt igazán olyan, csak... áááh.

Én igen.

Nem tudok most többet írni.

Sajnálom..

De hidd el.. Nagyon szeret. Nem akar rosszat, éppen ezért mondta el.

Ez csak kapcsolat erősen friss állapota miatt történt így és persze, mert barátnőd egy féreg.

2016. okt. 23. 23:33
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Ha akkor volt amikor még arra várt, hogy igent mondasz-e az első randira, akkor igazából közöd sincs hozzá, ma már jártatok akkor gáz. Megbocsájtani lehet, de nem kötelező. Ha most 10böl 7en igent írnak, megbocsájtasz ? Tégy belátásod szerint.
2016. okt. 23. 23:36
 4/11 anonim ***** válasza:
23%

A pasimnak még talán- bár erősen meg kell dolgoznia érte-, ha a kapcsolatnak tényleg a legeslegelején történt, amikor még az sem volt biztos, hogy együtt leszünk. Mondjuk ott húznám meg a határt, hogy ha előtte már összefeküdtünk, akkor biztosan nem, ha még nem volt közöttünk szex, akkor esetleg.

A "barátnőmnek" viszont semmiképp sem. Mekkora gerinctelen ringyónak kell már lenni ahhoz, hogy összefeküdj azzal a pasival, aki a barátnőddel randizik. Vagy legalábbis tudod, hogy tetszik a barátnődnek. Voltam már ilyen (hasonló) helyzetben, szóval nem a levegőbe beszélek.

2016. okt. 23. 23:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a te döntésed. Ahogy érzed. Én személy szerint nem bocsájtanék meg. Aki már az elején megcsal attól mit várjak később?
2016. okt. 24. 01:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. okt. 24. 02:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Unom az ilyen döntésképtelen embereket, annyi szempontot fel lehetne sorolni, hogy csak te tudod megítélni, hogy megéri e, ha az én véleményem érdekel, én még kalandozó lányokkal se kezdek, eddig egy se csalt meg se én őket, ha rendes vagy és rendest akarsz azok fognak körbevenni, bevonzzani.
2016. okt. 24. 04:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, mert nálam a megcsalás, tök mindegy, mikor, milyen körülmények között történt, megcsalás. Akkor ott helyben neki nem volt fontos, hogy hozzám hű legyen, nem voltam neki én a fontos.
2016. okt. 24. 12:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2016. okt. 24. 13:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Dobnám mindkettőt, a srácot és a barátnőt is. Lehet, hogy megbánta, de aki a kapcsolat elején félrelép, az mit tesz ha beteg leszel, elutazol, szülsz vagy kicsit meghízol?
2016. okt. 25. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!