Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt írtam egy srácnak h k****ra hiányzol és h szeretlek de a pasimat jobban, az már megcsalásnak számít? és ha igen ti megbocsájtanátok a barátnőtöknek?
A pasimat kb. 1 hónapja nem láttam és szinte alig beszélünk. Egy srác bevallotta h szeret és mivel rég nem beszéltem/találkoztam a pasimmal "nagyon örültem" neki...
De amikor írtam tényleg úgy éreztem mintha többet éreznék iránta
Ha többet érzel iránta, akkor most miről beszélünk?
El vagy csábulva, már nem az aktuális pasidé "vagy".
Én a srác helyébe, ha megtudnám, rohadt szarul esne a dolog.
Neked nem esne szarul?
"már nem érzek iránta semmit csak akkor éreztem"
Ezt mondod majd akkor is, ha pillanat hevében lefekszel vele, mert abban a pillanatban éreztél valamit?
Ez az ösztönlény viselkedés. Akkor már inkább szakíts, ne csessz ki a sráccal ilyen viselkedéssel.
Már elhangzott.
Érzelmi megcsalás.
Én nekem nagyon rosszul esne, de ha tényleg adod a jelét, hogy engem szeretsz, akkor megbocsátanék.
Viszont ha megint ilyen lenne, akkor elgondolkodnék azon, hogy erőltessük-e a kapcsolatot, ha ilyen pici dolgokon is elbuksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!