Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti megbocsájtanátok a barátnőtöknek (akivel több mint egy éve együtt vagytok), hogy lefeküdt más fiúval?
nagyon nehezen bocsájtanám meg HA szerelmes vagyok a lányba!
OFF: te vagy a lány, aki megcsalta a párját?
Nézd, van aki azt mondja hogy ne legyen titok és mondd el...ha fiú nagyon szeret, akkor hajlandó megbocsájtani de ára van...illetve ára lesz...mégpedig az hogy a kapcsolatotok megváltozik mert habár akkor a fiúd szeretni fog még mindig de az hétszentség hogy a bizalma jó részét elveszíted...
Ha nem szeret annyira akkor azonnal kiteszi a szűrödet, hiszen elárultad a "szerelmeteket"...
Ha nem mondod el akkor annyiszor csalhatod meg ahányszor akarod...a kapcsolatotok megmarad...de lesz egy titkod...
Inkább azon gondolkodj el hogy akarsz-e továbbra is vele lenni...az ő barátnője lenni...mert valamiért megcsaltad...ha a hűséged ennyire labilis gondolkodj el azon hogy miért csaltad meg, azon hogy mit nem találsz meg a pasidban ami ehhez vezetett, vagy hogy szereted-e annyira hogy az igazságot mondd el neki és miután kicsapott téged, képes lennél-e akár hosszabb időn át is az ő kegyeit keresni hogy visszafogadjon...
Ha ez utóbbit nem mered vállalni, vagy nagyon félsz a szakítástól mert szereted és egy profi csábító "áldozata" vagy, vagy nem szereted eléggé ahhoz hogy harcolj is a kapcsolatodért...
Én a helyedben elmondanám...mert ha megtetted mindenképp oka van. És bár valszeg a kapcsolatnak vége ezzel, legalább megtudod mit is érzel valójában...mert akkor már nem lesz ott ő hogy szeressen...nem fog keresni...akkor minden csak rajtad múlik...végre tisztába lehetsz önmagaddal...
Én soha nem bocsájtom meg az árulást (megcsalást).
Ha ilyen történik elveszik a bizalom...ami a kapcsolat alapja. És elveszik a szeretet egy része, az a része amellyel a másik szemébe tudsz nézni. Vagy az a része amelyik mosolyt csal az arcodra ha a szerelmed rádnéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!