Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt írtam egy srácnak h k****ra hiányzol és h szeretlek de a pasimat jobban, az már megcsalásnak számít? és ha igen ti megbocsájtanátok a barátnőtöknek?
A pasimat kb. 1 hónapja nem láttam és szinte alig beszélünk. Egy srác bevallotta h szeret és mivel rég nem beszéltem/találkoztam a pasimmal "nagyon örültem" neki...
De amikor írtam tényleg úgy éreztem mintha többet éreznék iránta
"Már nem érzek iránta semmit, de akkor éreztem."
Ezt nem nagyon értem. Hát akkor biztos nem azt érezted, hogy "szereted", ha ilyen gyorsan kialudt a nagy szerelem. :(( Mi váltotta ki belőled akkor, hogy "szereted"?
A másik srácot is hülyítetted akkor. :((( A "szeretlek" szónak azért súlya van. Ő szerelmes beléd?
a srác szerelmes belém...
de a pasim egyszer szakított már velem és fél óra múlva írt h imád és csak "hülyéskedett"...később kiderült h csak azért szakított mert felidegesítették...de már többször szakított velem mert azt mondta h mert felidegesítették...aztán egyszer én szakítottam vele (mert idegesített és sértegetett) és akkor azt mondta h hozzuk rendbe a kapcsolatot...
szóval miután ő is szakított már velem és én is megbocsájtottam neki durva dolgokat ezért szerintem megbocsájthatna...
Jogos, de lehet ez nem fog eszébe jutni, mert mint minden ember, ő is egocentrikus.
Szóval erre sose alapozz.
A másik, elég éretlenek vagytok, ha így álltok hozzá egy kapcsolathoz, a szeretlek szóhoz, hűséghez.
Gondolkozz el, kell-e ez neked. Lehet jobb is lenne mindkettőtöknek, ha szakítanátok, ha ennyire nem jöttök ki jól.
Ezzel nem is lenne semmi baj,mert vehetjük barátinak,nem de?
De ha egyszer szerelmes beléd,gondold már meg kinek mit írsz-.-"
A megcsalás alatt mit értesz? Ha a barátod csinálná ugyanezt egy másik lánnyal mit szólnál? Ennyi,gratulálok.
14. válaszoló...azóta a pasim összejött egy csajjal (miközben velem is járt) és szakítottunk.
és am a srác aki szerelmes belém a volt pasim (kb fél éve jártunk)...és ő szakított velem de mind1...azóta ezzel a sráccal van valami kialakulóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!