Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtanátok ezt a barátnőtöknek? (lent)
Elég nagy hülyeség szerintem, ha valaki így akarja letesztelni, hogy a párja igazán szereti-e. Ennél már csak az a nagyobb - és szerintem megbocsáthatatlan - hülyeség, ha valaki ilyenért fölvágja az ereit. Finoman szólva is lelki zsarolásnak tűnik, sokkal inkább, mint a barátnő akciója. Vagy pedig állati labilis a fiú lelkileg, és nagyon elkelne neki egy szakember segítsége. Esetleg néhány atyai pofon, hogy helyén tudja kezelni a dolgokat. Lehet lepontozni.
N31
Mindkét fél idióta. Nem értem egy vélt csalódás után miért kell valakinek felvágnia az ereit.
De azt sz@rabb alaknak tartom aki a szerelmet tesztelni akarja, ez esetben a lányt.
mért lenne ez lelki zsarolás ? ezt nem teljesen értem..
a fiú nem könyörgött. meg semmi csak otthagyott mindenkit és kész nem mondott semmi ilyet.. : ha elhagysz megölöm magam..
Ilyenér fölvágni az ereit? XD EMO XD
En sose okoznák magamnak fájdalmat egy nőér! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!