Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtanátok ezt a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtanátok ezt a barátnőtöknek? (lent)

Figyelt kérdés
szóval a lány nagyon nagyon szereti a fiút és le akarta tesztelni hogy szereti e a fiú is.. és a lány haveri kör előtt azt mondta a fiúnak hogy csak "szívatta és nem szereti .. meg hogy mást szeret" erre a fiú azt mondja "jól van" és otthagyott mindenkit és felvágta az ereit.. egy utcával odébb aztán a lány közölte hogy csak tesztelte hogy érintené a fiút.. de a fiú megharagudott .. jogos ?
2010. nov. 13. 16:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Most ismételhetem a felettem szólókat, de:

A lány egy szemétláda, én ezután kidobtam volna őt, vagy minimum nem beszélek vele egy ideig. Konkrétan megalázta a srácot!

A fiú meg simán hülye, sose értettem azokat akik az ereiket vagdossák. A lányoknál csak a szememet forgatom ha ilyet hallok és a nyelvemre harapva mondogatom, hogy én nem érthetem meg a lányokat, de mint fiú semmiképp nem vágnám fel a saját ereimet, ha kivagyok akkor se.

Esetleg az övét...

2010. nov. 13. 17:46
 22/30 anonim ***** válasza:

szerintem a csaj volt a bolond...mostmár tényyleg biztos lehet benne h a srác szerette!

és nem kell azt a szerencsétlen pasit igy elhordanii mindennek....teljesen érthető! amugy emg nem csak emos lehet az aki felvgája az ereit. nem feltétlen emos az aki megkaar halni.

tegyük fel h halálosan szeretsz valakit, ő a mindened, nélküle nem lenne az élet.utánna a valaki közli veeled h nem szeretlek, hanem mást!

na és erre a lelkileg gyenge srác elvonul kisírja magát, és arra a döntésre jut h neki nem kell az élet anélkül a lány nélkül...a kapcsolatuk ha folytatódik még akkor biztosan nm lesz olyan mint régen...ja+a csajnak volt bőr a képén ilyenen gondolkdni és meg is tenni h ilyet mond mások előtt...a srác tuti megalázva érzi magát főleg h a csaj előttetetk mondta!

ha ilyen történne velem én biztos valami biztos módot találnék arra h megöljem magam, de nem azért h zsaroljam őt, hanem mert nekem nem lenne az élet élet nélküle! ennyi

és itt én vagyok a csaj...nem vok emos (fujjXx)

2010. nov. 13. 21:40
 23/30 anonim ***** válasza:

Hmm..Ha vki ennyire leakarja tesztelni a másikat,szerintem nem így kellett volna tennie..:S:/

A fiút meg sajnálom.:/ Én szerettem egyszer tényleg nagyon vkit (nem jártam vele amúgy),de nem jutott ilyesmi az eszembe,hogy megbántott,és felvágjam az ereim. (Jó,azért nem ilyen volt a szitu.)

Nem mondom,hogy a fiú egy idióta,mert én is sok mindent megtettem,csak azért,mert szerettem vkit.:/ De,persze nem túl jó,hogy öngyilkosságra akarta adni a fejét.

Amúgy nem tudom,hogy jogos-e..Én is sztem megharagudtam volna.A lány helyébe pedig sírtam volna,hogy vki ilyesmit tegyen,miattam!:S Így gondolom.

Néhány kommentelőnek:

Nem kéne sztem ennyire oltogatni a fiút.:S Vannak sajnos ilyen dolgok,és a szerelem tényleg elvakít. Nem mondom,hogy húú igaza van a fiúnak,hogy ha vki megbánt,akk vágd fel az ereidet egyből.:| Csak azért ésszel legyetek sztem ti is.

És,az érfelvagdosás nem egyenlő azzal,hogy vki emo. -.-

L.15

2010. nov. 15. 18:02
 24/30 A kérdező kommentje:

am ma is tök szar volt nézni :S ahogy bántották suliba...

a kezén meg felszakadt a seb ..

2010. nov. 15. 18:09
 25/30 anonim ***** válasza:

:S:S

Nem kell törődni az ilyenekkel..:/ A fiú meg sztem elég szomorú lehet ilyen miatt.:S

Remélem,azért számíthat rád!(Ha annyira jóba vagytok.) Nehogy,legközelebb sikerüljön neki.:/ :S

Amúgy szülei beszélgettek vele? Mert sztem elkéne..labilis lehet szegény.

2010. nov. 15. 18:12
 26/30 A kérdező kommentje:
nem mondta meg otthon .. takarja meg stb.. vagyis ezt mondta.. de csak azért él még mert utána mentünk... ha nem megyünk utána lehet ott vérzik el.. am kibékült már a lánnyal.. vagyis azt mondta : "nem is haragudtam rá,úgy érzem sokkal jobban szeretem.. csak fáj vele ölelkezni "
2010. nov. 15. 18:38
 27/30 anonim ***** válasza:

:(:S

Ez szomorú szerintem.A lány helyébe pedig bőgtem volna.Ez téll nagy szemétség volt.

2010. nov. 16. 16:46
 28/30 A kérdező kommentje:

tökre szomorú még mindig a srác :S

olyan mintha semmi életkedve nem lenne.. szótlan ... teljesen megváltozott.. egyáltalán nem ilyen volt..

2010. nov. 16. 16:49
 29/30 anonim ***** válasza:

:S:S

Szerintem beszélgess vele erről..Jó,persze azért ne erőltesd a témát,meg tudd,meddig van neki a határ,hogy erről beszéljen..:S

Szegényt sajnálom.:/

2010. nov. 17. 15:10
 30/30 A kérdező kommentje:
olyan rossz nézni.. jóformán nem is érdekli a keze.. tesin is boxolt ma és felszakadt neki :S
2010. nov. 17. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!