Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtanátok ezt a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtanátok ezt a barátnőtöknek? (lent)

Figyelt kérdés
szóval a lány nagyon nagyon szereti a fiút és le akarta tesztelni hogy szereti e a fiú is.. és a lány haveri kör előtt azt mondta a fiúnak hogy csak "szívatta és nem szereti .. meg hogy mást szeret" erre a fiú azt mondja "jól van" és otthagyott mindenkit és felvágta az ereit.. egy utcával odébb aztán a lány közölte hogy csak tesztelte hogy érintené a fiút.. de a fiú megharagudott .. jogos ?
2010. nov. 13. 16:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

szted h ne lenne ez jogos? feleslegesen tönkretette a kezét,szomorú lett stb..

és még is mit kellett volna mondania erre a fiúnak? el kellett volna kezdenie siránkozni,hogy ne hagyja el a csaj? meg mondta h nem szereti akkor mit könyörögjön? a szeretetet nem lehet erőltetni.

2010. nov. 13. 17:04
 12/30 A kérdező kommentje:
hát tudom h nem lehet.. csak most mindenki ezzel piszkálja a fiút hogy fölvágta az ereit... meg van aki szerint a fiú a hülye.. a lánnyal semmi baj.. itt is írták az első oldalon pl..
2010. nov. 13. 17:07
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
nagyon is jogos ezek után a fiu helyében jol szájba vertem volna a csajt ha a saját barátaim között ilyet csinál velem.. ez az egyik a másik meg hogy ugyláttszik nem voltatok még olyan szerelmesek valakibe hogy ilyet tegyetek az már más kérdés hogy lelkileg labilis volt de arrol sem ö tehetett. a csaj jonagy csicska!!!
2010. nov. 13. 17:09
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
a lány egy idióta. minek teszteli a fiút? nem bízik a fiúban, vagy önmagában? a fiú meg, ha ennyire labilis minek kell ilyennek alávetni? mind a két fél egy nagy marha.
2010. nov. 13. 17:09
 15/30 anonim ***** válasza:
68%

Egyik se normális vagyis egyik hülyébb mint a másik, illetve mindkettő gyökér, nem tudom, lehet-e ezt még fokozni.

Hulljon a férgese!

2010. nov. 13. 17:12
 16/30 A kérdező kommentje:
ja és azt nem írtam oda de a fiú még sírt is...
2010. nov. 13. 17:15
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért írtam, hogy lelki zsarolás (is lehet, konkrétan ti jobban tudhatjátok, hisz ti voltatok ott), mert szerintem ha valaki tényleg meg akar halni, az nem úgy csinálja, hogy az összes haver ott van, és még meg tudják menteni. Lehet, hogy nem tudatosan, de a történteknek vagy egy olyan üzenete, hogy innentől kezdve ha a csaj olyasmit tesz, ami a fiúnak nem tetszik (neadjisten tényleg beleszeret valaki másba, volt már ilyen a történelemben), akkor ő lesz az oka, ha a fiú megöli magát. Na EZ a marhaság, mert aki ilyenért öngyilkos akar lenni, annak először magát kéne megvizsgálnia. Mondjuk a lány is elég éretlenül viselkedett, de szerintem ez a haverod hülyeségét nem menti.

Ha egy ilyentől ennyire széthullik, akkor tényleg segítségre lenne szüksége. És ezt nem leszólásból mondom, hanem abszolút komolyan.

2010. nov. 13. 17:16
 18/30 A kérdező kommentje:

most már értem mire gondolsz... de ő nem az a típus.. hogy megzsarolja a lányokat hogy vele maradjanak...

teljesen magánkívül volt..egyébként sose láttam még ilyennek a fiút.

2010. nov. 13. 17:20
 19/30 anonim ***** válasza:
73%
Ez az egész történet annyira komolytalan, hogy egy betűt is kár rá vesztegetni. Hülyelány, hülyesrác...
2010. nov. 13. 17:25
 20/30 A kérdező kommentje:
komolytalan ??? ha nem megyünk a fiú után lehet ott hal meg.. vagyis hagyja magát elvérezni ...
2010. nov. 13. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!