Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtanátok ezt a barátnőtöknek? (lent)
szted h ne lenne ez jogos? feleslegesen tönkretette a kezét,szomorú lett stb..
és még is mit kellett volna mondania erre a fiúnak? el kellett volna kezdenie siránkozni,hogy ne hagyja el a csaj? meg mondta h nem szereti akkor mit könyörögjön? a szeretetet nem lehet erőltetni.
Egyik se normális vagyis egyik hülyébb mint a másik, illetve mindkettő gyökér, nem tudom, lehet-e ezt még fokozni.
Hulljon a férgese!
Azért írtam, hogy lelki zsarolás (is lehet, konkrétan ti jobban tudhatjátok, hisz ti voltatok ott), mert szerintem ha valaki tényleg meg akar halni, az nem úgy csinálja, hogy az összes haver ott van, és még meg tudják menteni. Lehet, hogy nem tudatosan, de a történteknek vagy egy olyan üzenete, hogy innentől kezdve ha a csaj olyasmit tesz, ami a fiúnak nem tetszik (neadjisten tényleg beleszeret valaki másba, volt már ilyen a történelemben), akkor ő lesz az oka, ha a fiú megöli magát. Na EZ a marhaság, mert aki ilyenért öngyilkos akar lenni, annak először magát kéne megvizsgálnia. Mondjuk a lány is elég éretlenül viselkedett, de szerintem ez a haverod hülyeségét nem menti.
Ha egy ilyentől ennyire széthullik, akkor tényleg segítségre lenne szüksége. És ezt nem leszólásból mondom, hanem abszolút komolyan.
most már értem mire gondolsz... de ő nem az a típus.. hogy megzsarolja a lányokat hogy vele maradjanak...
teljesen magánkívül volt..egyébként sose láttam még ilyennek a fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!