Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsájtanátok egy megcsalást? 32/F
Én nem, nálam 1 lehetőség van, azt várom el a páromtól amit én is nyújtani tudok neki, ezért fordított helyzetben sem várnám el tőle hogy megbocsásson.
A megcsalás egy opció, egy döntés, nem kényszer, tehát az ember tudatánál van amikor úgy dönt, hogy megteszi....
Ráadásul nem hiszek az összetákolt bizalomban......az csak egyszer marad töretlen.
Ha valamelyik fél eljátssza, lehet toldozni-foldozni, de ugyanolyan megrendíthetetlen mint előtte volt már sose lesz, mert az emberben mindig ott lesz a kétely, kétség, bizalmatlanság a másik irányába akarva-akaratlanul :)
#6:
Miért a csajnak kellene térdelnie, mikor a pasi csalta meg egy másik nővel?????
Kíváncsi vagyok a válaszodra.
A barátnődre egész este nyomultam, ő nem akart semmit, de én rendíthetetlen voltam, ivott is kicsit így az este végére már nem tudott ellenállni, jól megdugtam.
Megbocsátod a barátnődnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!