Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsájtanátok egy megcsalást? 32/F
Értem.
Akkor mérlegeld: van e bármilyen forrás aminél legalább matematikai esélyes van, hogy megtudja utólag? Mert az rosszabb mint a beismerés.
Ha nincsen, akkor viszont hallgass örökre, és lehetőleg ne tedd meg újra :)
Ha szereted, és vele szeretnél lenni, ne tedd ki felesleges traumának. Ez egy egyszeri dolog volt... gusztustalan, de emberek vagyunk, és megbotlunk.
Ami ott történt, az maradjon is ott, és tanulj a dologból.
Engem is meg csat a párom. Elmondta. Az ő lelkiismerete megkönnyebbült, az én szívem meg összetört.
Együtt maradtam vele, mert nagyon szeretem, és megpróbálom feldolgozni, de még mindig rossz érzés.
Ha megtartotta volna a titkát, minden rendben lett volna.
28/n
Én is ezt mondom.
Felesleges egy hül*eség miatt kihívni a sorsot.
Ne tedd meg újra, és kész. Jó lecke volt, megtanultad.
És sok boldogságot :)
Nah valamelyik nagyokos már megint végigpontozta a válaszokat. Gratulálok.
Remélem neki sosem kell döntenie párkapcsolati kérdésben, mert akkor ott annak vége is lesz az fix.
A dolog ott dőlt be, hogy sosem tennéd meg újra..dehogynem, most mardos a bűntudat, de majd idővel úgy leszel vele, jah, 200km, úgysem fog kiderülni.
Én direkt nem véleményeztem, nem tűrném el, dobnám ki a hűtlent, de a pasimnak elmondtam: nem azért rúgnám ki, mert megcsalt, hanem két okból: utána folyton azt lesném, mikor teszi meg megint, magamat alázva, és maga a tény, hogy megtudtam. Engedélyt nem adtam félrelépésre, de ha már megtette, ne is tudjam, nem kell a fájdalom.
Viszont így sunyiban félrelépni aztán teherbe ejteni a barátnőd, ahhoz már pofa kell, jó vastag bőrrel, pont emiatt nincs férjem, velem ilyet nem tehetne senki.
És fogadok, maximum pár év, és megint félremész.. azért a gyerek témát át kéne gondolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!