Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsájtanátok egy megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtanátok egy megcsalást 20 év után?

Figyelt kérdés
A férjem pár hónapon keresztül levelezgetett,találkozgatott egy fiatal lánnyal,le is feküdtek egyszer. Nálunk van gyerek is,kiváncsi lennék hogy döntött aki volt hasonló cipőben.
2018. jan. 29. 19:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
10%
Most tudtad meg hogy 20 éve megcsalt. Mert akkor tökmindegy már. Mégha nem is veszed észre, 20 év alatt gyakorlatilag más emberek lettetek, Ha szerencséd van, és írtál naplót, akkor most elolvashatod, mert becsapós az emlékezetünk. 20 év után ez már olyan mintha egy másik kapcsolat lenne.
2018. jan. 29. 19:23
 2/24 anonim ***** válasza:
16%
1. vagyok. Én majdnem rögtön megbocsátottam két megcsalást is, nem is bántam meg sosem, jó hogy úgy alakult. De nem mindenki olyan mint én. Nekem könnyen ment. Van aki nagyon akar megbocsájtani, mégse tud.
2018. jan. 29. 19:26
 3/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul fogalmaztam. Az eset most történt. Mi 20 éve vagyunk együtt
2018. jan. 29. 19:31
 4/24 anonim ***** válasza:
37%

Bocs, hogy offal kezdem: Miben változtat a megcsalás tényén, hogy 20 évvel később tudod meg? Akkor is együtt voltatok. Ha akkor megtudod 1 hónap után, nyilván szakítasz, de ha 20 évig tudta titkolni, az semmiség akkor már? Tehát egy olyan emberrel éltél együtt, aki 20 évig képes volt a szemedbe hazudni? Már csak ezért is elválnék...

Én nem néznék el se régi, se friss megcsalást, szexszel egybekötve pedig végképp nem. Ha én ki tudtam tartani mellette, szerintem én is megérdemlem. Vagy adjon egy alkalmat, amikor legálisan félremehetek, de gondolom ebbe egy férfi sem megy bele. :D :D

2018. jan. 29. 19:35
 5/24 anonim ***** válasza:
68%

megerdemli a ferjed h megbocsass?

megeri neked a ferjed a hatralevo eveid szornyu lelki marcangolasat?

megeri ilyen apa a gyerekeidnek?

eltudodod felejteni örökre h megcsalt?

nem felsz h jön meg egy fiatal pipihusi akit a ferjed megfektet?

megfog csalni tovabbra is remelem tudod

ha eltudod nezni neki hatralevö eletedben akkor menni fog a megbocsajtas

ha ugy erzed nem tudsz bizni benne es felsz h hazudni fog

akkor ne bocsass meg

megszokod vagy megszöksz

rajtad all!!

2018. jan. 29. 19:37
 6/24 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem tök mindegy, hogy mikor történik. Sőt, inkább egy 3 hónapos kapcsolatban csaljanak meg, mint egy 20 évesben. Azért 20 év után már el lehet egymástól várni egy kis őszinteséget meg gerincet.
2018. jan. 29. 19:40
 7/24 anonim ***** válasza:

4: "Vagy adjon egy alkalmat, amikor legálisan félremehetek, de gondolom ebbe egy férfi sem megy bele. :D :D"

Nem tudom az arányokat, de meglepően sok férfi belemegy. A nyitott kapcsolatokat többnyire a férfiak kezdeményezik, bár utána a nők ragaszkodni hozzá. Aztán vannak akiknek természetes, vagy nyíltan több kapcsolatban van egyszerre akár ő, akár a barátnője, akár mindketten. És végül van egy szexuális fétis, ahol ezt kimondottan élvezik.

2018. jan. 29. 19:46
 8/24 anonim ***** válasza:
86%

utolsonak igaza van

elöre eltervezetten csalt meg amugy

nem erdekelte h te vagy neki,

nem erdekelte h mi lehet veletek

neki a fiatal suna kellett

nem versenyezhetsz velük

ferjed csalni fog tovabbra is!

egy szavat se hinnem el!

honapokig atvert hazudott

en vallnek!

többre becsülnem magam h marcangoljam magam es rettegjek

h megcsal e v sem

inkabb egyedül de boldogan

mint olyan ferfival aki testileg veled van!!

de a fejeben mashol jar!

2018. jan. 29. 19:46
 9/24 anonim ***** válasza:
87%

Van egy gyereketek, es ezért akarsz megbocsátani?

Ez csak én vagyok,de nem bocsátanék meg,mert ha egyszer megteszi,valószínű máskor is :(

Hány évesek vagytok?

2018. jan. 29. 19:59
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Csaltak már meg,nekünk is volt gyermekünk. Én hülye megbocsàjtottam. Pár hónap múlva ùjra kezdte a csajozâst..
2018. jan. 29. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!