Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalást visszaadnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalást visszaadnátok?

Figyelt kérdés

Már szibte biztos vagyok benne hogy megtörtént.A párom azt mondta ha megtudná hogy megcsaltam teljesen összezuhanna.Miközben valószínű ő már megtette...visszaadnátok?

Van egy beszélgetése a haverjával amit előző kérdésembe bemásoltam.

2017. nov. 15. 13:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kinőttem az ovis korból ezért nem.
2017. nov. 15. 13:25
 2/19 A kérdező kommentje:
Tudja hogy elveszitene.Ezert inkabb magaba fojtja.Ezert nem ment be a veszekedesunk ota 2 napot dolgozni mert nem lett volna hozza lelki ereje sem!Tudja hogy elveszit es o az aki azt mondta osszeomlik ha megteszem mikozbe megtette valoszinu!Hiaba tagadja!
2017. nov. 15. 13:27
 3/19 A kérdező kommentje:
Visszaporgettem az idot a fejembe es tudom hogy mikor lehtett ez....es o meg olyanokat irt nekem akkor is hogy szeret es hianyzok neki mikozben mas novel lehetett..aki raadasuk rivalizal velem es most amarjaba rohog valszeg...es a pasrom meg ekkora barom szemet hogy meg volt kepe felhivni aznao este hogy nem jon at hozzam de meg egy regenyt is irt aznap este hogy mennyire hianyzok neki es ne haragudjak....
2017. nov. 15. 13:29
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Hagyni kell az efajta “adok kapok labdákat” szépen, felnőtt ember módjára kell lelépni/kilépni a kapcsolatból.

Amúgy meg te se érsz érdemben többet nála, ha ez a gondolatmenet feljött benned, te sem vagy különb.

2017. nov. 15. 13:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Most azért, mert valaki gerinctelen, legyek én is az? Kösz, nem.

Nem vagyok egy szánalmas kis görcs, szóval ilyen idióta bosszú helyett egyszerűen szakítok.

2017. nov. 15. 13:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem adtam vissza eddig egyiket sem a kettő közül. Nem vagyok egy bosszúszomjas kisovodás. Elég baj neki, hogy ezzel a lelkiismerettel kell éljen élete végéig.
2017. nov. 15. 13:58
 7/19 LazyJones ***** válasza:
100%

"Lehetett, lehetett, lehetett"...

Összefoglalom: nem tudod biztosra, nem bízol benne, nem hiszel neki, és ezért te meg akarod csalni és elhagyni. Azon kívül, hogy a bosszúból megcsalás kb kisiskolás színvonal, egyáltalán mit akarsz elérni? Ennek a kapcsolatnak lőttek, ha másért nem, azért, mert nem szereted és nem hiszel már neki. Legalább lenne annyi gerinc benned, hogy bosszú meg egyéb hülyeségek helyett véget vessél ennek pusztán azért, mert már nincs ami összekössön...

2017. nov. 15. 13:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy jel, hogy ideje agyilag felnőni.
2017. nov. 15. 14:01
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
És hogyan lehet "szinte biztosan" visszaadni?
2017. nov. 15. 14:01
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Három kulcsszó van a mondandódban. "Szinte biztos" és "valószínű", ergo nem 100%, nem biztos, bizonyítékod nincs. (nem tudom melyik az előző kérdésed, szóval nem olvastam haverjával a beszélgetést) Miért vagy annyira biztos, hogy megcsallt?

A másik az, hogy ha tudod, miért akarsz még vele maradni?

2017. nov. 15. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!