Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnéznétek ezt a barátotoknak a helyembe? Nagyon bunkó volt ma velem.
Egy hónapja vagyunk együtt szóval még friss. Mindig húztuk egymás agyát "beszólásokkal" de olyanokkal amiken tényleg jókat nevettünk meg senkinek nem esett rosszul. Ma nagyon bunkó volt velem, más csajokkal beszélgetett előttem, (fecebookon) le se tette a kezéből a telefont, beszólogatott, hogy pl. " 3 napnál tovább már nem foglak szeretni" meg ilyeneket, aztán meg jött az, hogy "csak vicceltem" egész nap ez ment. Majd leültünk beszélgetni, mondta, hogy csak fáradt és rossz napja van és ilyenkor ilyen de ne haragudjak rá, meg én vagyok a legfontosabb az életébe és nem akart megbántani stbstb. Csak, hagyj menjen haza, mert nincs jól, fáradt és majd beszélünk. Azóta alig ír, meg haza se kísért. Eddig nem volt ilyen soha, mindig nagyon kedves volt, mindig hazakísért, pontosan érkezett a találkozókra, mikor velem volt, láttam, hogy jól érzi magát meg nagyon jó volt minden. Nem tudom most mi ez.. Beszéljek vele erről vagy felejtsem el és csak akkor hozzam szóba, ha esetleg megint előfordul?
17 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!