Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktátok tudni róla, ha a barátnőtök menstruál? Avagy lányok, el szoktátok mondani a barátotoknak, hogy épp megvan?
Elsősorban olyan párokhoz szól a kérdésem,akik nem élnek nemi életet.:) Nekem volt olyan barátom,akinél nem lehetett felhozni,tabu téma volt az egész,a mostanit viszont érdekli a dolog,ha kell elmegy tamponért a boltba,meg ilyenek..:) Érdekelne még,hogy fiúk ti hogy viszonyultok a témához? Sajnáljátok a barátnőtöket,esetleg van,aki undorodik a téma hallatától is?
16L
nem undorodom láttam is már.
mi több volt már használt tampon is a kezemben, de nem azért mert "gerjedek" az ilyenre csak kivittem.
Szerintem bunkóság ha valamelyik pasinak ez undorító vagy tabu, ennyi erővel az is az ha náthás a másik?
Nálunk ez egyértelmű,hogy megbeszéljük,bár mostmár így a gyógyszernek hála beállt a dátum így nem nehéz megjegyezni.
Engem régebben kérdezgetett róla,hogy jobban átérezze és amikor nagyon szenvedek a hasfájástól látom rajta,hogy sajnál,de ez az élet rendje.
én 16. (mindjárt 17)
3-as válaszadó voltam.
barátom(18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!