Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elnéznétek ezt házasságban?
Én a kompromisszumban hiszek. Tehát menjen a párod segíteni, amikor tényleg olyan dologról van szó, de ne minden kis apróság miatt, hiszen a lányának is van férje, aki a férfidolgokat megoldja a ház körül.
Nem mindegy, hogyan kommunikálod, amit szeretnél, kérdező. Okosan kell, hogy ne legyen a dolognak követelőzés jellege, inkább úgy közelítsd meg, hogy a fiataloknak is bele kell szokni a felnőtt életbe, ez az ő érdekük is.
Te miért nem mész el vele? Segítsetek ketten, estére meg keressetek egy jó hotelt és kirándulóhelyet a környéken. Este medencézés, vacsi, szaunázás. Ez a szombati nap. Vasárnap pedig az egész napot együtt tölthetitek. Egy jó hozelszoba 10-15 e Ft-ból megvan 2 főre egy éjszakára.
Nekem szörnyen rugalmatlannak tűnsz. Egy házasságban szerintem mindent meg lehet oldani, persze ehhez két ember kell.
Azt pedig tudtad, hogy van gyereke, amikor hozzámentél. Azt nem várhatod, hogy csak azért, mert te vagy neki, őt lesz@rja.
Arra meg hondolni sem merek, hogy egy gyerekre vagy féltékeny...
Ha te nem engedsz, akkor ő miért tegye?!
Csak azt nem értem ezek után, hogy tulajdonképpen miért vagytok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!