Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elnéznétek ezt házasságban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elnéznétek ezt házasságban?

Figyelt kérdés
Pár éve vagyunk házasok,páromnak felnőtt gyereke van,aki már szintén férjnél van. Párom mégis mindenre ugrik gyerekének.Messze laknak tőlünk ő mégis odajár segíteni holott jó anyagi körülmények között élnek.Párom kettőnktől veszi el az időt amit közösen tölthetnénk szabadnapokon,és nem utolsó sorban ezek a távoli segítségei sokba kerülnek az útiköltség miatt.Ezt a pénzt szerintem ideje lenne saját kikapcsolódásunkra költeni,hiszen öregszünk és ki tudja meddig tehetjük még meg.Szerintetek is folyton segíteni kell egy gyereknek aki nem is szorul rá,és az rendben van hogy a párom kérésem ellenére is odamegy?
2019. ápr. 4. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Enyhe darázsfészek a kérdés. :D
2019. ápr. 4. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Én a kompromisszumban hiszek. Tehát menjen a párod segíteni, amikor tényleg olyan dologról van szó, de ne minden kis apróság miatt, hiszen a lányának is van férje, aki a férfidolgokat megoldja a ház körül.

Nem mindegy, hogyan kommunikálod, amit szeretnél, kérdező. Okosan kell, hogy ne legyen a dolognak követelőzés jellege, inkább úgy közelítsd meg, hogy a fiataloknak is bele kell szokni a felnőtt életbe, ez az ő érdekük is.

2019. ápr. 4. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Te miért nem mész el vele? Segítsetek ketten, estére meg keressetek egy jó hotelt és kirándulóhelyet a környéken. Este medencézés, vacsi, szaunázás. Ez a szombati nap. Vasárnap pedig az egész napot együtt tölthetitek. Egy jó hozelszoba 10-15 e Ft-ból megvan 2 főre egy éjszakára.

Nekem szörnyen rugalmatlannak tűnsz. Egy házasságban szerintem mindent meg lehet oldani, persze ehhez két ember kell.

Azt pedig tudtad, hogy van gyereke, amikor hozzámentél. Azt nem várhatod, hogy csak azért, mert te vagy neki, őt lesz@rja.

Arra meg hondolni sem merek, hogy egy gyerekre vagy féltékeny...

2019. ápr. 4. 17:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy van gyereke, de azt is hogy már felnőtt.Gondoltam nem kell már vele nagyon foglalkozni,ahogy az enyémek is élik a saját életüket.Férjnél van, de férje nem ért semmihez.Én nem fogok menni párommal hogy segítsek,akkor inkább a saját gyerekeimnek tenném,ők el sem fogadnák.Inkább ők segítenének nekünk.Azért vannak már egészségügyi problémák,amiatt gondoltam hogy kicsit még egymással menjünk kikapcsolódni amíg bírunk.
2019. ápr. 4. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Ha te nem engedsz, akkor ő miért tegye?!

Csak azt nem értem ezek után, hogy tulajdonképpen miért vagytok együtt.

2019. ápr. 4. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Ezért nem kezdenék gyerekes pasival soha. Nincs gyerek, nincs probléma.
2019. ápr. 4. 18:12
 7/8 A kérdező kommentje:
6-osnak igaza van.Szinte minden problémánk emiatt van.Mikor segít,mikor megy,mennyi pénzt ad.Ünnepkor sem az az első hogy együtt beszéljük meg a programot.A gyerekéhez kell igazodni.Satöbbi.Én azt hittem felnőtt gyereknél már nincsenek ilyen problémák főleg ha férje van.Sajnos tévedtem.
2019. ápr. 4. 18:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt persze nem tudom a lányának hogy fog állni a szája ha emiatt tönkremegy az apjával a kapcsolatunk.És esetleg nem talál más normális nőt idős korára.Egy nő már ilyenkor mikor nincs kisgyerek jobban igényli az odafigyelést párjától,azt hogy jobban figyelembe vegye a kettőnk érdekét,időtöltését.
2019. ápr. 4. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!