Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit csinálnátok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok, ha egy párkapcsolatban vagy házasságban a férfi éreztetné veletek, hogy ti már idősek vagytok?

Figyelt kérdés
Nem lenne konkrét helyzet, nem érne konkrét megaláztatás. Csak így néha tűszúrás szerűen, vagy elszólás szerűen a pasitok elszólna ilyeneket, hogy hát igen te már egy 30 éves vagy 40 éves nő vagy. A nőknél ez már ugye sok. Meg ilyen apróságok, de mégis jelentősek lehetnek lelkileg.
2019. jan. 13. 15:58
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Mint a FamGuyban Peter :D. Az olyan pasas inkább magát tartja vénnek, és csak vetít, és megalázással próbálja önmagát fényezni.

Aki viszont egy ekkora gyökér prolival köti össze az életét, meg is érdemli :D

2019. jan. 13. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Nos, volt olyan exem, aki ezt így közölte velem. :D

Én annyit kérdeztem, ha idősnek gondol, akkor miért is vagyunk együtt még?Erre nem tudott válaszolni.Így

gyorsan elérte, hogy ex legyen.

Nem kedvelem, és nem tisztelem az olyan embereket, akik szerint csak a másik nem öregszik, ők viszont 100 évesen is fiatalok maradnak.Ez a lenéző, beképzelt stílus nekem nem vonzó.

2019. jan. 13. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Miután eddig minden kapcsolatomban az exeimm voltak az idősebbek, illetve a férjem is az, ráadásul közel 10 évvel, emlékeztném, hogy a korral ő se lesz fiatalabb.

A 30 egyik nemnél sem sok, az átlag 40 éves férfi meg semmivel sem vonzóbb az átlag 40 éves nőnél.

Ha pedig konkrétan most tenne megjegyzéseket a koromra (25), szerintem megkérdezném, mi a problémája magával, nálam fiatalabbat az ő korában már úgysem kaphatna.

Nem mellesleg még fiatalabbnak is nézek ki a koromnál, nem egyszer hittek 18 alattinak.

2019. jan. 13. 16:10
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem nagyon örülnék neki, igazából nem is érteném, hogy miért van erre szükség. Olyannal meg pláne nem lennék együtt, aki szerint egy 30 éves nő öreg. Illetve ha a párom nem 10 évvel fiatalabb nálam akkor ő ugyan úgy "öreg", tehát semmi logikát nem találok ebben. Hazajön egyszer és random közni velem, hogy "drágám, 30 éves vagy." Nem mondoood? Köszi, hogy szóltál.. :D Nem nagyon tudok elképzelni olyan helyzetet, ahol ennek van értelme.
2019. jan. 13. 16:10
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Közvetlen rokonságban ennek az lett a vége, hogy a feleség előbb csak flörtölt fiatalabb férfiakkal, aztán lett szeretője is, végül egy ilyen szurkálódás után elborult az agya, kipakolt a férjének, hogy nem kell aggódnia, van aki szerint vonzó még, és kivágta a ..csába. Aztán becuccolt a fiatal szerető, és már évek óta boldog házasok.
2019. jan. 13. 16:20
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Hát, tekintve, hogy egy korosztály vagyunk, közölném, hogy igen drágám, ahogy te is. Amúgy én másfél évvel idősebb vagyok a férjemnél, tavasszal leszek 31 éves, ő 29, max poénból van erre megjegyzése (az tényleg csak poén). Másrészről, aki nem tudja, hogy hány évesek vagyunk, őt nézi idősebbnek, rendszerint 30+nak, engem meg 25-27-nek, ha nincsenek velünk a gyerekek.
2019. jan. 13. 16:31
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
A pasi talán fiatalodott? :) Feltehetően ő még vénebb, mint te. Cseréld le egy fiatalabbra te :D
2019. jan. 13. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Szövegkörnyezettől függ. Nem biztos, hogy a dolog megemlítése sértés... lehet, hogy pont arra utal, hogy érettebb vagyok vagy tapasztaltabb vagy kevésbé hisztis mondjuk. Ha folyamatosan azt érezném viszont, hogy amiatt picsog, hogy nem vagyok elég fiatal / csacsgós / feszes testű, akkor szakítanék, valószínűleg találnék olyat, aki jobban tisztel, és nem azért van velem, mert épp nem érdeklődik iránta fiatalabb / feszesebb / szebb / jobb.
2019. jan. 13. 17:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Megmondanám neki, hogy ha nem felelek meg az ízlésének, akkor nyitva az ajtó, bármikor nyugodtan mehet fiatalabb nőt keresni magának.
2019. jan. 13. 19:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen ez sok mindentol fugg,h mire mondja.

A ferjem baratja is mondta ezt mar a felesegenek,szerintem jogosan,amikor 52 evesen mely dekoltazsu,feneket eppen takaro mini rubaban akart jonni vacsorazni:D Es a felesege nem ertette ,hol a problema.

2019. jan. 14. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!