Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm semmit nem takarít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm semmit nem takarít, nem tud főzni, fogadjam el?

Figyelt kérdés

Sziasztok, középiskola óta együtt vagyunk már 8 éve, mindketten dolgozunk együtt lakunk. Az övé a lakás,picike,szüleitől kapta. Mindig engem vesz elő,hogy mosogassak el,takarítsak ilyenek. Én sokszor megcsinálom,de ő kb heti egyszer,ha elmosgoat,az egész konyha,fürdő,folyosó olyan retkes,hogy csoda nem kapunk fertőzést. Ki van adva egy szoba egy lánynak ő szokott néha takarítani ,ha már nem bírja a mocskot,bár ő nem sokat van itt.

A másik,hogy sültkrumplin és mirelit dolgokon kívül nem nagyon tud főzni. Annyira nem zavar ez a része,csak mi lesz ha jön a gyerek? Már agyalunk rajta.

Szerintetek változhat a helyzet? Ha jönnek rokonok,vagy vendég akkor nagyon jól ki tud takarítani barátnőm,de ez kb fél évente fordul elő...

2019. ápr. 5. 09:30
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Ajjajjj

76% igaza van a kérdést illetôen...

2019. ápr. 5. 19:23
 42/47 A kérdező kommentje:

Fürdeni fürdik legalább 1x egy nap :D nem sminkel ,de neki nem is kell,szép lány. A ruháit is nagyon szépen tartja. Minden értékére nagyon szépen figyel,viszont arra nem ,hogy kb bele van már 10 éve égve minden a sütőbe,soha nem volt még szerintem takarítva. A mikró is úgy néz ki,hogy nem merek betenni semmit.

Amúgy a konyhaoulti fóliát nem lehet cserélnixd azt tudod amikor megveszed van rajta egy ilyen védőfólia amit minden normális ember leszed, de ő rajta hagyta,sok helyen alá ment már a kosz,ilyen nagy fekete foltok vannak alatta,amit nem lehet sehogy lesikálni róla.Alatta van a retek. Nem tudom amúgy miért nem veszi le,régen azt mondta a bérlők ne karcolják össze pultot ....

Fél éve élünk együtt,de azelőtt is kb heti 4x ott aludtam. Úgy nem volt olyan vészes amit láttam,mert átfutóban voltam csak itt,meg még elég tisztának is látszott minden,bár akkor 2 lány is élt itt,szerintem ők tartottak viszonylagos rendet.

Egyszer a nagyi feljött váratlanul,hallottam,hogy mondta is neki,hogy te sosem takarítasz? Ő meg mondta,hogy jaj de szokott. Erre a mami mondta,hogy ne mondja ,mert látszik ,hogy nem..

Én biztos vagyok benne,hogy mindig mindent elvégeztek helyette otthon ezért nem takarított soha és itt is nehezére esik.

Amúgy közel van a munkahely kb 15 percre 8,5 órát van ott,irodai ,semmi dolga.

Én váltott műszakban dolgozom,sokszor éjszakás vagyok,nehéz átállni és nincs sok erőm még a takarítással is foglalkozni.A kaja nem érdekel,mert kapom otthonról és magmnak el tudok készíteni csirke,rízs, rendelt kaja. De ez a mocsok ami leginkább amiatt zavar,hogy mi lesz,ha lesz egyszer gyerekünk..

2019. ápr. 5. 20:33
 43/47 anonim ***** válasza:
Hát bakker, sütőt meg mikrót én is kb 25 évesen zsíroldóztam először. Mondjuk csak sütiket sütöttünk a sütőben, nem zsíros cuccokat, a mikrót meg nem használtuk sokat, és így nem látszott rajta semmi, meg eleinte még új volt. Egyszer annak nekiestek, és vesztek valami átlátszó lapot a fólia helyett, már jobban néz ki a lakás és nem lesz ott ez a 3 szörnyűség, úgy jobban van kedve mindenkinek takarítani. De tényleg hívj vendégeket, ha egyszer ez használ.
2019. ápr. 5. 20:59
 44/47 anonim ***** válasza:
55%
Válts munkát. Menj oda az irodába, ahol semmit nem kell csinálni. Jobban hangzik, mint a te melód.
2019. ápr. 5. 21:24
 45/47 anonim ***** válasza:
69%

Mikróba mindig lefedem a melegítendőt igy nem fröcsköl ergo takaritani se kell sűrűn, tudom ajanlani :-D 800 Ft kb egy ilyen műanyag.

A sütőt pedig ecetes-szódabikarbónás cuccal bekenem 1 ora áztatás után különös megfeszítés nélkül kitörlöd és kész.

A netet lehet használni mindenféle hasznos és olcsó praktikák böngeszesere is.

2019. ápr. 5. 22:25
 46/47 anonim ***** válasza:

Pfu hát én megőrülnék ha retekben kéne élnem. Fürdő+wc+konyha naponta takarítva és fertőtlenítve. Főzés közben/után azonnal mosogatok evés után szintén. Semeddig sem tart. 2 naponta felmosok -ki nem találod mivel...fertőtlenítőszeres+ajaxos vízzel- de egyébként imádom a fertőtlenítőszer illatát,tudom,hogy tisztaság van. Más nem szereti,nekik az air wick fujja az illatot. Nem tudom elviselni azt sem ha egy kis darab valamit behozunk az utcáról cipővel az ajtón belül . Na meg egyébként is a tudat,hogy a sok igénytelen hugyozik,okádik,köpköd kint az utcán és ha már fel is száradt de csak rá/bele lépünk és jön fel hozzánk más retke 😁 Kilincsek...fertőtlenítem. villanykapcsolók...dettó. Mindent amihez azzal a kézzel nyúlunk hozzá,amivel előtte bármit megérintettünk kint /bevásárló kosár,korlát,közös ajtó stb.../

Lehet túlzásba viszem,de nem érdekel,én így érzem jól magam és hozzáteszem az influenza szezon és a megfázások is elkerülnek. Az,hogy a konyhapult és a tűzhely,mikró is olyan retkes. Pfejj...a belem hánynám ki ha azon/abban kéne ételt melegítenem vagy arra a pultra tennem. Mond meg a barátnődnek,hogy egy kicsit kapja már össze magát,mert a szép ruha,parfüm meg a gyönyörűséges csodálatos lénye elég kevés. A világnak ezt mutatja közben a retek megeszi. Amikor elkezdesz takarítani,szólj neki,hogy "hopp-hopp,egész nap ültél az irodában,gyere kicsit mozgasd át a testedtvelem " 😀

2019. ápr. 6. 09:35
 47/47 anonim ***** válasza:

Tipikus, külsőre ad, amúgy meg egy piszkos nő.

Még a melóban is kitörlöm a mikrót, ha kimegy a kaja...nemhogy otthon.

2019. ápr. 7. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!