Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm semmit nem takarít, nem tud főzni, fogadjam el?
Sziasztok, középiskola óta együtt vagyunk már 8 éve, mindketten dolgozunk együtt lakunk. Az övé a lakás,picike,szüleitől kapta. Mindig engem vesz elő,hogy mosogassak el,takarítsak ilyenek. Én sokszor megcsinálom,de ő kb heti egyszer,ha elmosgoat,az egész konyha,fürdő,folyosó olyan retkes,hogy csoda nem kapunk fertőzést. Ki van adva egy szoba egy lánynak ő szokott néha takarítani ,ha már nem bírja a mocskot,bár ő nem sokat van itt.
A másik,hogy sültkrumplin és mirelit dolgokon kívül nem nagyon tud főzni. Annyira nem zavar ez a része,csak mi lesz ha jön a gyerek? Már agyalunk rajta.
Szerintetek változhat a helyzet? Ha jönnek rokonok,vagy vendég akkor nagyon jól ki tud takarítani barátnőm,de ez kb fél évente fordul elő...
Nem azzal van a baj, hogy vegyenek ezt-azt-amazt, hanem azzal, hogy feltételezve a làny màr huszonéves, otthon is a kosz ette meg, azért ne b.ss.a màr azt az ég, hogy a takarítàst tanulni kelljen!!!
A főzést azt igen, tanulni kell.
De huszonx évesen a porszívót bekapcsolni, a wc-t kitakarítani, mosogatni(!!!) nehogy màr meg kelljen tanulni ennyi idősen.
Akàr most is betoppanhatsz hozzànk...
Épp a vacsit csinàlom, lànyom mesét néz, pàrom lepihent egy óràra.Kosz mégsincs.
Hát én régen súroltam szivaccsal, és nem vízkőoldóztam/eceteztem. Sokkal tovább tartott minden. Sokkal gyorsabb ha olyannal takarítasz ami hamar lehozza, és össze se lehet hasonlítani az eredményt, sokkal szebben csillog. Ezeket a dolgokat ki kell tapasztalni. De pl volt egy lakótársam régen aki annyira "szorgalmas" volt
hogy felmosta a szőnyeget is, ugyanúgy ahogy a kerámiát, tönkre is tette mert mindig vizes volt a szőnyeg,nem tudott megszáradni. Szóval mindenkinek másak a praktikái, és szerintem ez sokat számít,hogy jó technikával takarítsunk.
Ja, hogy ne hagyjalak kétségek között: a vàlaszod azért lett töröltetve, mert te csak veszekedni akartàl, provokàlni.
Szerinted csak független, igénytelen, pasivadàsz nők vàlaszolnak?
Hàt szerintem nem.
Mint írtam, magamra is adok, nem az ablakpucolàs tölti ki napjaimat, de hàromtagú kis csalàdomból mindenki ismeri hol van a mosogató, a porszívó(ok, lànyom nem takarít, de a rendrakást ismeri, 9 éves)
Vasàrnap dolgozok most, pàrom tuti nem vár meg két tànyérral, hogy majd este mosogassam el.Be is b szna!
De, most példàul én megyek locsolni, mert mint
...Ő alszik, locsolok én
Sôt, a halaknak ma én szórtam be kajàt a tóba, nem fáradtsàgnak élem meg.
Konyhakert, sziklertek, tujàk/fenyők.
Az mekkora hülyeség, hogy össze kell szokni és fél év alatt nem alakult ki a rutin? Ő már ott él régebb óta a mocsokban?! Meg otthon nem kellett semmit csinálni? És? Akkor várja a csodát?
Helyedben áthívnám a barátnőit, szüleit úgy hogy nem szólok neki. Égjen a képe!
Bakker dolgozunk és rendben tudunk tartani 100nm2-t, nem egy garzont! Porszívózás heti 1-2*, felmosás heti 1*, konyha/wc takarítás naponta, mosogatás naponta.
A napi elpakolás este ált. megvan, hogy ne kelljen sokat csesződni vele, ez kb 10p. Mosogatás 15, konyha/wc 15p dettó. És mivel ketten csináljuk nem tart sokáig.
Azért egy picike lakást ketten ne tudjatok rendbe tenni, amúgy albérlő se csicska, hogy ő még fizessen, hogy nálatok takarítson, meg minek is, ha nem tudjátok fenn tartani a rendet?
Egyszer kell rendesen kitakarítani és akkor fent kell tartani és pl havi 1* nagyobb takarítás és örök rend és tisztaság van. De ennek az igénytelen nőnek mindegy hogy hol él úgy néz ki. Azért fürdik? Mert aki a környezetére ilyen, el se merem képzelni hogy nézhet ki... vagy a deo elfedi a szagot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!