Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm semmit nem takarít, nem tud főzni, fogadjam el?
Sziasztok, középiskola óta együtt vagyunk már 8 éve, mindketten dolgozunk együtt lakunk. Az övé a lakás,picike,szüleitől kapta. Mindig engem vesz elő,hogy mosogassak el,takarítsak ilyenek. Én sokszor megcsinálom,de ő kb heti egyszer,ha elmosgoat,az egész konyha,fürdő,folyosó olyan retkes,hogy csoda nem kapunk fertőzést. Ki van adva egy szoba egy lánynak ő szokott néha takarítani ,ha már nem bírja a mocskot,bár ő nem sokat van itt.
A másik,hogy sültkrumplin és mirelit dolgokon kívül nem nagyon tud főzni. Annyira nem zavar ez a része,csak mi lesz ha jön a gyerek? Már agyalunk rajta.
Szerintetek változhat a helyzet? Ha jönnek rokonok,vagy vendég akkor nagyon jól ki tud takarítani barátnőm,de ez kb fél évente fordul elő...
Akkor férfiként te takaríts örök életedre, igen. Vagy elfogadod és ezt teszed, vagy kilépsz a kapcsolatból. Amúgy én nagyon kiábrándítónak találom, ha valaki ennyire igénytelen. Nálunk sincs patyolat rend, de hetente 1x kitakarítunk, meg port törlünk, stb. Itt nem arról van szó, hogy ez a nő dolga, mert egy háztartás közös, hanem hogy ennyire nincs igénye a tisztaságra. Ha lesz egy gyereketek, ugyanúgy nem fog változni. Majd a gyerek mossa fel a testével a retket, mikor mászik...
A főzés része meg, most ne mondd nekem, hogy 2 felnőtt ember nem tud egy héten pl. egyszer megfőzni egy pörköltet, vagy egy rántottát, vagy egy zöldség levest. Ezek alap dolgok... Mert NEM is akartok. Szerinted majd a gyerek ellessz mirelit dolgokon? Van ilyen ismerősöm, a rántott hús nekik a mirelit fasírt golyóban merül ki, a gyerek semmit nem eszik, sem gyümölcs, sem zöldség, sem hús, a retket a padlóról nyalja fel folyamatosan... Olyan hiány betegségei vannak, mint állat, fehér, mint a fal az a gyerek. Ja és nem romák, ha már itt tartunk. Szerintem szedjétek össze magatokat, felnőtt emberek vagytok basszus, nem csecsemők.
Én 58%-os hsz.-val értek egyet, miszerint a ma huszonéves nők (maradjunk inkàbb a kislànynàl) abszolút nem akarnak sem takarítani, sem főzni, sem semmit csinàlni. Erősen kiemelem, tisztelet a kivételnek!!
Mindennap takarítok, persze nem az egész hàzat, de konyha, ebédlő, előszoba mindennap porszívózva van, aztàn felmosom.WC-t mindennap domestozom, mégha nem is piszkos.
Zuhanyzót is 2-3 naponta, üvegajtón minden meglàtszik.
Pàrom ingben szeret jàrni, főleg nyàron, azt ugye vasalni kell.
A munkàsruhàjàt nem moshatom egybe a civil cuccainkkal, az is ugye külön adag, mert hiàba hogy màsnap koszos lesz, inkàbb tisztàt visz be magàval.
Ágyneműt hetente cserélem, mert így érezzük jól magunkat.
Ettől sem rabszolga, sem cseléd nem vagyok, mert én meg a kertészethez nem értek, ő nyírja a sövényt, tujàkat, füvet.
Igen, főzök kétnaponta, mert egy az, hogy imàdok főzni, ad kettő rosszul vagyok a mirelit vackoktól.
A 9 éves lànyom elmond vagy 20 ételt, hogy kell elkészíteni.
Kérdező, én a helyedben menekülnék.
Pàrom egyébként még pedànsabb mint én, pedig valamit én is feszt csinàlok.
Én se vagyok a rend és tisztaság űrnője, de ez a 15 éve használt fólia kiqrta nálam is a biztosítékot.
Kérdező, Téged is minősít, hogy egy ilyen szinten igénytelen és lusta nővel te képes voltál 8 (!) évet lehúzni.
Vagy t'án jól jött az örökölt lakás és kevesebbe kerül, mint egy garzon?
Szerintem szépen pakold össze a cókmokodat és költözz ki minél hamarabb, mert erről nagyon másképp vélekedtek.
Hát igen kicsit el van kényeztetve lehet ez a baj.. otthon sosem kellett csinálni semmit,igazából éhezni nem éhezünk,mert én szüleim és az ő nagyija folyamatosan küldik fel a kajákat. Egy hétre bőven elég,roskadásig van a fagyasztó is kajával. Néha ,ha elfogy akkor van a baj,én nem is szeretem ,ha főz mert tényleg nem tud szegény,amit meg elkészít úszik a zsírban ,nekem ez méreg. Meg képzelhetitetk,hogy néz ki a gáztűzhely :DD
Azért nem akarok vele szakítani,mert sok éve együtt vagyunk,neki én vagyok az első,rendes lány,hol találok még egy ilyen lányt?Persze nagyon szép is,családjaink is jóban vannak stb.Nem szívesen keresnék új barátnőt,túl sok a közös emlék.
Viszont ez a mocsok amiben él,vagy élünk elviselhetetlen,és igen ez a legrosszabb a dologban,hogy képes így létezni. Az oké,hogy nem a legpedensább,na de amikor ma is a padlón konkrét haj és szőr csomó,a mosdón látszik vastagon a por,a tányérok toronyban állnak,a konyhapult rohad stb stb az már nagyon gáz.
Ezért nem jegyeztem még el...nem tudom,hogy jó lenne-e ez nekem,.
Ha spórolós, az mar eleve gáz, mert akkor már ugrott a takarítás minősége: 3cm-nyi vízben nem lehet normalisan se felmosni, se mosogatni, mert csak a koszt kened szét.
Vhol téged is igénytelennek tartalak, azon kár agyalni melyikőtök jobban.
En pl belehalnek ha heti 2x nincs felmosva, pedig cipővel be se megyünk és ezt nagyon szigorúan el is várom.
A fszobat, wc-t min.ketnaponta kisúrolom, fertőtlenítem.
Hűtőt szintén rendszeresen kell takarítani. Ha csak siman por van pl bútoron az kevésbé zavar attól nem kapok fertőzést, de minden más zavar.
Miért nem cseréled már ki azt a konyhapult fóliát? Mi tart vissza? A csajnak ha hosszú és sok a haja, 2 nap alatt hajcsomó van a padlón! Mondd meg neki zavar a hosszú haja! Poros a mosdó, 2 nap alatt por lesz! Ha amúgy tiszta, és jó illat van a lakásban, nem ragad semmi, akkor hadd legyen már 3porszem a mosdón. A tányérokkal van a gond mert az ne álljon ott 1 napig sem. Azt mosogassátok naponta többször, fürdőt takarítsátok ne ragadjon semmi, és vegyél már egy színes porolót 2 perc alatt leszednéd a port a mosdóról.
Kicsi lakásban amúgy is ezerszer nehezebb takarítani, mert nincs elég szekrény, tetriszezni kell a holmikkal. Menjetek nagyobba, ezt meg adjátok ki. Mit dolgozik amúgy a barátnőd?
34 évesen màr tényleg csak nyanya lehetek...
Sem ronda, sem igénytelen, sem kövér nem vagyok, nincs szükségem pasivadàszatra, stabil kapcsolatban élek, kikalandoztam én magam bőven tízen, huszonévesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!