Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nincs kb semmi empátiája. Hogy fogadjam ezt el?
3 éve együtt vagyunk. Ha vita van, mindig ebből, hogy semmi empátiája nincs. Én ezt a kapcsolatunk elején elfogadtam, de néha előjön és olyankor zavaró nagyon..
a kapcsolatunk elején még próbált tudatosan tenni ez ellen, de mostmár egyre kevésbé.
Toleráns embernek tartom magam, ezért is vagyok vele, meg mert ezen kívül szeretem.
De én meg annyira az ellenkezője vagyok ennek és érzékeny, hogy nehéz nagyon, és nem tudom mit tehetnék hogy megint megpróbáljon kicsit változtatni
Mi a pontos probléma? Senkivel szemben nem empatikus, csak veled nem az vagy csak veled az, másokkal nem?
32/f
Hmm... ja akkor úgy tűnik, ő ilyen. Azt még mondd meg, hogy ő igényli-e, hogy felé legyen empátia gyakorolva.
32/f
Arra voltam kíváncsi, hogy önazonos vagy gázos. Ez így ellentmondásos eléggé, így szerintem baromi gázos.
Ezt ne fogadd el. Vagy legyen empatikusabb vagy ne legyen vita abból, ha ő sem kap, mert ebből csak konfliktusai lesznek.
32/f
Ez nem így megy. Adj neki ultimátumot kérdező, aztán hajítsd ki, ha ez nem változik. Párkapcsolatban ilyenekkel nem szarakodunk, csak az időnket pocsékoljuk.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!