Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak nincs kb semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak nincs kb semmi empátiája. Hogy fogadjam ezt el?

Figyelt kérdés

3 éve együtt vagyunk. Ha vita van, mindig ebből, hogy semmi empátiája nincs. Én ezt a kapcsolatunk elején elfogadtam, de néha előjön és olyankor zavaró nagyon..

a kapcsolatunk elején még próbált tudatosan tenni ez ellen, de mostmár egyre kevésbé.

Toleráns embernek tartom magam, ezért is vagyok vele, meg mert ezen kívül szeretem.

De én meg annyira az ellenkezője vagyok ennek és érzékeny, hogy nehéz nagyon, és nem tudom mit tehetnék hogy megint megpróbáljon kicsit változtatni

2018. dec. 19. 00:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
Két dolgot tudsz tenni: vagy elfogadod olyannak, amilyen, és nem hozol létre problémát a milyenségéből, vagy változtatsz, és kilépsz ebből az élethelyzetből. De amit most csinálsz, hogy nem fogadod el, de nem is lépsz ki, semmit nem érsz el, csak fájdalmat hozol létre magadnak. Megváltoztatni úgyse tudod, arra egyedül csak ő képes. Az pedig ne akard, hogy azért változzon meg, hogy te jól érezd magad, mert az önzőség. Ha önmagáért nem akarja megtenni a változást, és te pedig nem tudod elfogadni ezt a döntését, akkor lépj ki a kapcsolatból.
2018. dec. 19. 01:15
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
Hosszú tavon nem lehet bírni idegekkel. Tapasztalat.
2018. dec. 19. 08:06
 13/13 anonim ***** válasza:
28%

Ezen nem tud változtatni, ès te sem. Az empátia az egy alapvető emberi èrzès, ami benne egyáltalán nincs meg. Megjátszani magát, mint az elejèn, de attól az mèg nem lesz valóság. Ez nem olyan hiba, amin változtatni lehet. Mint pl. hogy rendetlen vagyok, de próbálok ezen változtatni, jobban figyelni a rendre, többet takarítani stb ez működik. De èrzèst "varázsolni" nem lehet.

Bár sokat nem árulták el a kapcsolatotokról,(amúgy hogy viszonyul hozzád, ezt leszámítva jól működik-e a kapcsolatotok, stb) de azt gondolom hordoz nárcisztikus jellemvonásokat, ès az ilyen ember nagyon veszèlyes. Lelkileg teljesen ki tudja kèszíteni a másikat. Most ez is, hogy ő nem gyakorol empátiát, de magával szemben agresszíven elvárja, ez nagyon gáz.

Tudom, hogy szereted, ès nem ilyen válaszra vártál, de èn azt mondom ne akarj ilyen ember mellett maradni. Ne akard ezt elfogadni, nagyon tönkre fogsz menni benne. Ès előbb utóbb úgy is zátonyra fut ez a kapcsolat, csak nem mindegy addig hány èvet vesztegetést el erre az èletedből, ès nem mindegy mennyire leszel "kifacsart zokni) utána.

2018. dec. 19. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!