Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm semmit nem takarít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm semmit nem takarít, nem tud főzni, fogadjam el?

Figyelt kérdés

Sziasztok, középiskola óta együtt vagyunk már 8 éve, mindketten dolgozunk együtt lakunk. Az övé a lakás,picike,szüleitől kapta. Mindig engem vesz elő,hogy mosogassak el,takarítsak ilyenek. Én sokszor megcsinálom,de ő kb heti egyszer,ha elmosgoat,az egész konyha,fürdő,folyosó olyan retkes,hogy csoda nem kapunk fertőzést. Ki van adva egy szoba egy lánynak ő szokott néha takarítani ,ha már nem bírja a mocskot,bár ő nem sokat van itt.

A másik,hogy sültkrumplin és mirelit dolgokon kívül nem nagyon tud főzni. Annyira nem zavar ez a része,csak mi lesz ha jön a gyerek? Már agyalunk rajta.

Szerintetek változhat a helyzet? Ha jönnek rokonok,vagy vendég akkor nagyon jól ki tud takarítani barátnőm,de ez kb fél évente fordul elő...

2019. ápr. 5. 09:30
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
32%
Le a kalappal 8 év szép teljesítmény én max 1-2 hetet adtam volna neki. Az egy dolog hogy az ő lakása de be használjon szolgaként ez az egyik. A másik meg mi lesz ha gyereket vállaltok akkor jön majd a duma hogy a gyerek így a gyerek úgy. Részben engem is érintett a dolog, bár nem a mocsok szintjén. Nem várom meg míg minden szarban úszik. De én rászóltam a páromra hogy emberelje meg magát és csinálja. Nem hatott második körben ráparancsoltam és felhívtam a figyelmét hogyha ezt ezentúl is így folytatja szedheti a cuccait ha nem reggel az ajtó előtt várja. Mondanom sem kell a telefon lekerült a kézből és kitakarította egyedül az egész lakást. Kommunikáció=> használt => probléma megszűnt partner vagyok a takarításban főzésben... valamit valamiért
2019. ápr. 5. 10:10
 12/47 anonim ***** válasza:
94%

Hívj sok vendéget akkor mindig rend lesz :'D

Viccet félredobva, szerintem ezt így beszéld meg vele. Persze ne kizárólag ő takarítson, érted, hanem beszéljétek meg ki, hogyan ér rá, és mivel tudna jobban haladni. A főzést is megpróbálhatjátok akár ketten is. Együtt is lehet tanulgatni, és még randinak is vehetitek, ha a szabadidőtök kis részében nekiálltok. Ne úgy add elő, hogy kötelezd rá, de ha szeretnél változást, mindkettőtöknek tennie kell érte.

Ha a barátnőd ezeken besértődik, pedig normálisan elmondtad, akkor az őt minősíti, onnantól döntsd el, akarod e, hogy megfejeld a retekfészket egy gyerekkel, aki ha elkezd mászkálni stb. öröm rendet tenni mellette.

A spórolás azt mindenki maga dönti el, mi a túl sok már neki, ha gondolod erről is beszélhettek, de szerintem a rohadó fóliát leszámítva azért nem baj, ha odafigyel ilyenekre valaki. Persze nem őrült módon.

2019. ápr. 5. 10:19
 13/47 anonim ***** válasza:
60%
Látod, ilyen sokat kell takarítani, nem elég ha csak néha besegítesz, attól még kosz lesz, mert a néha takarítás az semmiség. Folyamatosan kell. Te is soknak érzed, amennyit foglalkozni kell vele, és sok is. Neki is sok megcsinálni. De rengetegen takarítanak egy szó nélkül, és később a barátnőd is simán lehet ilyen, láttam már ilyet hogy valaki hirtelen máshogy fogta fel. Egy patyolat nő meg bármikor megváltozhat trehánnyá, ezt mondjuk szomszédnál tapasztaltam. Kb hozzáállás kérdése az egész, nem egy bonyolult munka, csak kell rá idő. Ja és tényleg hívjatok vendégeket többször, vagy legyen pár ember aki BÁRMIKOR beállíthat. Mindjárt tisztaság lesz.
2019. ápr. 5. 10:40
 14/47 anonim ***** válasza:
47%

Nem fog változni sőtt csak roszabb lesz, tapasztalat!

Ha zavarnak ezek a dolgok akkor szakíts vele. Egy szűk kis punci nem ér ennyit.

Én is azt tettem.

2019. ápr. 5. 11:03
 15/47 anonim ***** válasza:
33%
És ha 40 fokos láza lesz a csajnak 3 hétig lábra se tud állni? Kosz lesz a lakásba képzeld, nem a csaj miatt, hanem mert a kosz folyamatosan keletkezik, fel bírod fogni? Nem a nő csinálja a koszt, az ott van míg valaki el nem tünteti. A kosz azért lesz mert ott éltek, ketten, vagy családdal. Ha nem tudod felemelni a segged és olyankor egyedül megcsinálni az egészet, amíg valami miatt ő nem tudja, nem csak 5 percet odébbtenni valamit, akkor mitől várod el a tiszta lakást? Ha bepánikolsz a kosztól? Tudjál már vele mit kezdeni. Ha ezen fogsz játszmázni, csak bemakacsolja magát a csajod, aztán a köv.pasijának meg ragyogó lakást varázsol aki nem szivatja ezzel folyton, és nem keresi nagyítóval a hibákat.
2019. ápr. 5. 11:12
 16/47 anonim ***** válasza:
16%
Húha sok koszos no létezhet mert pontoznak rendesen lefelé , deeeee engem ez nem erdekel 😂😂😂No vagyok napi szinten ra szánok egy órát a takarításra es rend van , igen dolgozom , igen van gyerekem 😏! A ferjem épp emiatt vált el az előző nejetol mivel ette meg a retek , igy h nem dolgozott !!!! Mindig kifogásokat gyártott , es a ferjem kellett 10 óra melo után elmosogasson mert , sosem ért ra a retek 😂🤣Na mindegy kerülni kell az ilyen not , majd talal olyat aki elviseli a retket !
2019. ápr. 5. 11:20
 17/47 A kérdező kommentje:

Már nem azért,de most akkor én takarítsak örökké férfiként?

Az én anyám is mindig rendet tart,van gyereke,férje,dolgozik...

Nem arról van szó mint írtam,hogy én soha nem,mivel hetente többször is hozzá teszek,de ő semmmit!!! azon kívül,hogy heti 1x elmosogat pár tányért.

Én azt gondolom,hogy igenis a nő dolga nagyobb részben a takarítás és főzés,ez nem azt jelenti,hogy a férfi semmit se csináljon,hiszen én is csinálok dolgoakt.

2019. ápr. 5. 11:34
 18/47 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó, gratulálok, hogy takarítónő lettél! :) Nagy eredmény, rázz kezet magaddal. Fantasztikus anyós leszel, mindenki utálni fog! :D Képzeld, mások meg nemcsak takarítónőnek kellenek, hanem egyéb jó tulajdonságaik is vannak, amik legalább olyan fontosak! :D És mi van h egyszer 1 hétre kiesik a napi 1 órád, mert 3 gyereked van és kórházban kell lenned folyamatosan az egyikkel? Inkább hagyod a gyereket, mert te elsősorban takarítónő vagy?
2019. ápr. 5. 11:38
 19/47 anonim ***** válasza:
81%
18# rosszul gondolod. A takarítás mindenkinek egyenlően a dolga,aki egy háztartásban él,függetlenül attól,hogy férfi vagy nő az illető. Nem vagy te se jobb a csajodnál,az ő lakásában élsz,elvárod,hogy vigye a háztartást,mert nő. Koronát nem kérsz,kis királyfi? :D
2019. ápr. 5. 11:47
 20/47 anonim ***** válasza:
81%

És akkor mit esztek mióta együtt éltek?

Amúgy olyan nincs, hogy valaki nem tud takarítani. SZerintem csak szimplán igénytelen az olyan ember (férfi is!) aki így él! Főzni is meg lehet tanulni, ha nem akar, akkor rendeljetek. Gyereket meg ne vállaljatok, mert egész nap a szaros pelenkában lesz?!

2019. ápr. 5. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!