Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm semmit nem takarít, nem tud főzni, fogadjam el?
Sziasztok, középiskola óta együtt vagyunk már 8 éve, mindketten dolgozunk együtt lakunk. Az övé a lakás,picike,szüleitől kapta. Mindig engem vesz elő,hogy mosogassak el,takarítsak ilyenek. Én sokszor megcsinálom,de ő kb heti egyszer,ha elmosgoat,az egész konyha,fürdő,folyosó olyan retkes,hogy csoda nem kapunk fertőzést. Ki van adva egy szoba egy lánynak ő szokott néha takarítani ,ha már nem bírja a mocskot,bár ő nem sokat van itt.
A másik,hogy sültkrumplin és mirelit dolgokon kívül nem nagyon tud főzni. Annyira nem zavar ez a része,csak mi lesz ha jön a gyerek? Már agyalunk rajta.
Szerintetek változhat a helyzet? Ha jönnek rokonok,vagy vendég akkor nagyon jól ki tud takarítani barátnőm,de ez kb fél évente fordul elő...
Hívj sok vendéget akkor mindig rend lesz :'D
Viccet félredobva, szerintem ezt így beszéld meg vele. Persze ne kizárólag ő takarítson, érted, hanem beszéljétek meg ki, hogyan ér rá, és mivel tudna jobban haladni. A főzést is megpróbálhatjátok akár ketten is. Együtt is lehet tanulgatni, és még randinak is vehetitek, ha a szabadidőtök kis részében nekiálltok. Ne úgy add elő, hogy kötelezd rá, de ha szeretnél változást, mindkettőtöknek tennie kell érte.
Ha a barátnőd ezeken besértődik, pedig normálisan elmondtad, akkor az őt minősíti, onnantól döntsd el, akarod e, hogy megfejeld a retekfészket egy gyerekkel, aki ha elkezd mászkálni stb. öröm rendet tenni mellette.
A spórolás azt mindenki maga dönti el, mi a túl sok már neki, ha gondolod erről is beszélhettek, de szerintem a rohadó fóliát leszámítva azért nem baj, ha odafigyel ilyenekre valaki. Persze nem őrült módon.
Nem fog változni sőtt csak roszabb lesz, tapasztalat!
Ha zavarnak ezek a dolgok akkor szakíts vele. Egy szűk kis punci nem ér ennyit.
Én is azt tettem.
Már nem azért,de most akkor én takarítsak örökké férfiként?
Az én anyám is mindig rendet tart,van gyereke,férje,dolgozik...
Nem arról van szó mint írtam,hogy én soha nem,mivel hetente többször is hozzá teszek,de ő semmmit!!! azon kívül,hogy heti 1x elmosogat pár tányért.
Én azt gondolom,hogy igenis a nő dolga nagyobb részben a takarítás és főzés,ez nem azt jelenti,hogy a férfi semmit se csináljon,hiszen én is csinálok dolgoakt.
És akkor mit esztek mióta együtt éltek?
Amúgy olyan nincs, hogy valaki nem tud takarítani. SZerintem csak szimplán igénytelen az olyan ember (férfi is!) aki így él! Főzni is meg lehet tanulni, ha nem akar, akkor rendeljetek. Gyereket meg ne vállaljatok, mert egész nap a szaros pelenkában lesz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!