Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki egy ilyen ajándék? Fiúk ti örülnétek neki?
Figyelt kérdés
szóval előhivattam magamról egy fényképet rakattam rá egy szép idézetet és a képet bele ragasztottam egy aranyos képeslapba ? Fiúk ti örülnétek egy ilyen ajándéknak születésnapotokra? Lányok ti is adnátok ilyet a pasitoknak. Barátomnak most lesz a szülinapja és ezt csináltam neki meg vettem hozzá egy csokit.2010. júl. 4. 17:33
21/25 anonim válasza:
Amúgy nem pedofil, mert egy ember 13 éves koráig számít gyermeknek, vagyis kiskorúnak. 14 éves kortól fiatal korú. Onnantól kezdve már lehet akárkivel kapcsolata saját akaratából. 18 éves koráig csak akkor pedofilkodnak vele, hogyha akaratán kívül teszik, pl. erőszakoskodnak vele, vagy megzsarolják...stb. Felnőttkorban meg már nem pedofilia, hanem sima zaklatás. Valami ilyesmi..
22/25 anonim válasza:
ha a szerelmed és jártok oké..de ha nem akkor ne bánsd a képeddel:D
23/25 A kérdező kommentje:
már odaadtam és nagyon tetszett neki :) ki is rakta magának az íróasztalra képemet pedig kiszedte és a pénztárcájában van :)
2010. júl. 5. 17:58
24/25 anonim válasza:
lehet csak akkor ha mész hozzá:D
25/25 A kérdező kommentje:
na ne mááár :):D remélem nem :D:D
2010. júl. 6. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!