Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki egy ilyen ajándék? Fiúk ti örülnétek neki?
Figyelt kérdés
szóval előhivattam magamról egy fényképet rakattam rá egy szép idézetet és a képet bele ragasztottam egy aranyos képeslapba ? Fiúk ti örülnétek egy ilyen ajándéknak születésnapotokra? Lányok ti is adnátok ilyet a pasitoknak. Barátomnak most lesz a szülinapja és ezt csináltam neki meg vettem hozzá egy csokit.2010. júl. 4. 17:33
11/25 anonim válasza:
Ha akt lenne, biztos megörülnék neki. :P
13/25 A kérdező kommentje:
16
2010. júl. 4. 18:02
14/25 anonim válasza:
szerintem nem ciki, mondjuk egy akt tényleg izgibb lenne, de ha valakinek nincs sok pénze ez is éppen elég, jó ezen legalább látszik, hogy szívből jön
15/25 anonim válasza:
NE haragudj. Jól értem hogy 14 évesen összejöttél egy 21 éves FÉRFIVAL? Normális vagy te??
"A pedofília görög eredetű szó, a jelentése gyermekszeretet.
Manapság felnőtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük rajta."
Mondom magyarul. A pasid egy mocskos pedofil =)
16/25 A kérdező kommentje:
Tudom egy mocskos pedofil állat, de I.M.Á.D.O.M :D:D:D és imádni is fogom amíg lélegzem, és élek, mozgok, és gonndolkodok és tudom hogy Ő is ENGEM !!:D:D
2010. júl. 4. 18:23
17/25 anonim válasza:
én örülnék egy gyöngylepkének és 24f vagyok :)
18/25 A kérdező kommentje:
akkor minden oké. Odaadom neki úgy ahogy van, úgyis ismer már, tudja hogy milyen vagyok.
2010. júl. 4. 18:25
19/25 anonim válasza:
az egy mocskos pedofil....-.-"""""
20/25 anonim válasza:
Ez annyira butaság! Mármint úgy összvissz! Az ajándéknak eleve az a lényege, hogy szívből jöjjön, mindegy mit adsz neki, ha igazán szeret téged, akkor örülni fog mindennek. De 2 éve együtt vagytok és még sosem mondtátok egymásnak, hogy szeretlek?? :o Én a barátommal lassan fél éve együtt vagyok és mi sem akartuk elhamarkodni "a bizonyos szó" kiejtését, de körülbelül 1 hónap után kimondta először, és azt mondta: mert tényleg igy van. Ha az ember szeret valakit, az kimondja, mert tudatni akarja vele, attól mert mondja, érzem is. :] szóval szerintem ez butaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!