Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki egy ilyen ajándék? Fiúk ti örülnétek neki?
Figyelt kérdés
szóval előhivattam magamról egy fényképet rakattam rá egy szép idézetet és a képet bele ragasztottam egy aranyos képeslapba ? Fiúk ti örülnétek egy ilyen ajándéknak születésnapotokra? Lányok ti is adnátok ilyet a pasitoknak. Barátomnak most lesz a szülinapja és ezt csináltam neki meg vettem hozzá egy csokit.2010. júl. 4. 17:33
1/25 anonim válasza:
Nem ciki,csak nagyon fantáziátlan!
2/25 anonim válasza:
közös kép jobb lett volna...ez így nagyon önző szerintem,én egy közös képről azt szűrném le hogy fontossabb vagyok az illetőnek.
3/25 A kérdező kommentje:
Hát lenne más ötletem is csak arra nem volt pénzem :S ezért gonndoltam erre.. meg hát főznék neki. de egyébként a képet bele rakjam a képeslapba vagy inkább ne ?
2010. júl. 4. 17:37
4/25 A kérdező kommentje:
nincs közös képünk :(
2010. júl. 4. 17:37
5/25 anonim válasza:
Azért a magamról egy kép elég idétlenül hangzik :)
csinálj neki valami biztos örülne pohárra üvegfestés vagy bármi
6/25 A kérdező kommentje:
oké akkor nem teszem bele, egyébként csináltam neki még gyöngyböl egy lepkét , csak nem akarok nagyon gyerekesnek tűnni előtte, mert ő már 23 éves én meg sokkal fiatalabb, de már 2 éve együtt vagyunk.
2010. júl. 4. 17:45
7/25 anonim válasza:
2 év alatt komolyan nem készült közös kép rólatok?:D egyénként ha meg fiatalabb vagy és ő 23,találj ki valami mást a saját fotó helyett,vaaaagy szíves kerettel kereteztesd be és írd oda valahova hogy szeretlek. ennek biztos hogy örülni fog :)
8/25 A kérdező kommentje:
mi nem mondjuk egymásnak hogy szeretlek, és van közös kép 1-2 ilyen partyfoto de hát...azt szerintem még nagyobb ciki bele rakni. meg amúgysem hivattam elő őket. De a szeretleket tényleg nem szeretném beleírni, mi sosem mondjuk egymásnak.
2010. júl. 4. 17:49
9/25 anonim válasza:
"mi nem mondjuk egymásnak hogy szeretlek"
ennek mi az oka?
10/25 A kérdező kommentje:
nekem azt tanították hogy sose engedjek túl közel magamhoz senkit mert úgyis csak átver és megbánt, és úgyis el kell majd engednem. Akkor meg mire fel mondogatnék neki ilyet? egyébként mindenki máshogy fejezi ki ha valakit kedvel. Én nem szeretem mondogatni neki,nem akarom ezzel bizonygatni hogy így van.Tudnia kell, meg éreznie
2010. júl. 4. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!