Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen érzés, ha az exét új párral látjátok?
előzőnek elég lenne ezt szerintem megírni sms-ben a feleségnek:
"tudom, hogy rossz voltam, sok fájdalmat okoztam, de haraggal és gyűlölettel csak magadnak ártassz, ha nem is jelentenek már semmit szavaim, azért szeretném, ha boldog lennél, engem és páromat elfelejtenél, csak és kizárólag a TE érdekedben, és köszönettel az eddigi évekért és szeretetért. még egyszer ne haragudj, de ami történt, megtörtént, ez ellen már nincs mit tenni. minden jót kívánok őszintén!"
és azért fontos, hogy sms-ben írd, mert különben nem gondolkozik el rajta
ha valakivel valami nem működik a baráti kapcs sem lesz önzetlen
pl mi az exszel évekig a szakítás után barátok voltunk, segítettünk egymásnak lelkileg stb
mire évek múlva kiderült, hogy irígy, ha jó munkahelyem lett, elkezdett csúfolódni, gúnyolódni a párját rám uszította (velem tette féltékennyé) stb.
szóval két intelligens fél szükséges egy intelligens szakítás utáni kapcsolattartáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!