Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog akarok lenni és Őt is boldoggá tenni! Mégis a bizalmatlanságommal sok mindent elrontok. Ti hogy tennétek?
Valószínűleg elrontod, de ha a lelked nem tud nyugodni, akkor az is fontos.
Fordulj pszichológushoz! Sztk-ban szerintem ingyenes a szakrendelés. Ott majd megmondják hogy nyugtathatod meg a lelkedet.
Én a férjed helyében már kib@szottul unnám! Már bocs!
mi is így vagyunk. pont így
én sem tudom lenyelni, hiába szép most minden
mindig félek
a párom azon kívül, hogy azt mondja én vagyok a mindene, semmi megnyugtatót nem mond
pl az indokot.
ha tudnám miért alakult ki az a a "majdnem" dolog, mellettem, akkor tudnám azt is, hogy miért nem fog kialakulni még egyszer.
és azért bánt, mert engem nem érdekel/t más, akkor őt hogyhogy?
javaslat: én próbálok mindig arra gondolni, hogy most velem van, most engem szeret, most akkor legyek már boldog. azért is.
lehet én is kipróbálok egy pszichológust, csak félek, hogy a szakítás felé akarna terelni, mert azért nálunk még nincs házasság, család
hu nagyon nehéz megállni a kérdezősködést tudom.
én ki sem bírom.
a párom legutóbb már csak annyit mondott, nem tudja mit tegyen, hogy ilyenek ne jussanak az eszembe.
ezt a félelmet a másik elvesztésétől lehet önbizalomhiány is okozhatja
hogy azt érezzük nélküle az élet nem élet.
vagy kialakult a kapcsolatban egyfajta alárendeltség.
miért nem ő aggódik miattad?
mert te ugye le vagy kötve a kicsivel, ő nyugodt, hogy te meg vagy neki és meg is maradsz.
ő viszont jár ide-oda, ami ráadásul teljesen jogos és érthető.
te kicsit kötöttebb vagy szerintem.
vagy (különbség)azt érzed.
ilyenkor általában azt csinálják a hogy a veszélyesnek ítélt versenytárssal (kolleganővel) összebarátkoznak és úgy tudják irányítani kicsit a helyzeteket.
amúgy én elvárnám a páromtól, hogy ne járkáljon fel a kolleganőhöz! akkor is nő, ha csak kollega. akkor is lehajol, ha leesik valami, akkor is látszik, hogy nő, mert nyár van.
a pasidnak meg ne legyen szüksége ezekre a mentális játékokra melletted.
akkor a megoldás, próbálj lenni nem csak anyuka.
járj barátnőzni, kikapcsolódni, legyen neked is ezer kapcsolatod, és ne tarts az ítéletektől
ismerek kétgyermekes anyukát, míg az anyósra bízza a gyerekeket, addig ő szolizik, és még az anyós sem mond egy rossz szót sem róla, mert tündér a gyerekekkel, és még apuka is tiszteli, becsüli.
értékelned kell magad, ahhoz, hogy mások értékelni tudjanak
és így legalább a gondolataid nem a párod ügyeire irányulnának egy kicsit és így nem keveredsz sötét gondolatok felé
és ezeket mind meglehet tenni, ha a párodban tényleg lehet bízni, akkor tényleg semmi másra, csak "öngyógyításra" van szükség, hogy lelkileg rendben legyél.
ha a párodban meg nem lehet bízni, akkor imádkozz, hogy minél hamarabb kiforrja magát és menjen a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!