Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontok mindent, ha lefekszek vele?
Már 2 hónapja együtt járok egy fiúval,mind a ketten 15 évesek vagyunk. nagyon szeret,és én is őt. ő már nagyon akarja a dolgot,és a kérdés az lenne,hogy ha lefekszek vele akkor lehet hogy ez a szerelem elmúlik? mert az előbb olvastam egy olyat hogy "két hónapig így szeretlek úgy szeretlek,örökre együtt leszünk....stb" és hát nálunk is ez a helyzet.. "de ha megkapja amit akar akkor eltűnik.." ez tényleg így van? én szeretem és le is feküdnék vele később,de nem akarom hogy rá 2 hétre pl szakítson.:\
15L
Nézd negatív és pozitív tapasztalatok is vannak.Én 14 évesen vesztettem el a szüzességemet,ha akkor a szüleim ezt megtudták volna,a minimum,hogy kitagadnak,utcára kerülök.Nos,azóta is ugyanazzal a lánnyal vagyok és ennek már 8 éve.
Nem szabad általánosítani!Te ismered a barátodat,te érzed,hogy mennyire szeret,te érzed azt is,ha eljött az ideje.Csalódás pedig mindenkit ér,nem kell tőle félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!