Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élő középkorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő középkorú nők, nem gondoltatok még arra, hogy milyen lenne másabbnak lenni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy nem lenne-e jó ismét olyan fiatalnak lenni, mint ezek a lányok:

https://www.youtube.com/watch?v=4QY2y_K58Qg

Vagy úgy gondoljátok, hogy a párotoknak így is jók vagytok, hogy a testetek már nem olyan, mint egy 20 évesé?

2019. márc. 22. 14:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
97%

Mindenki ennyire buta, aki ilyeneket néz youtube-on, mint ezek a csajok?

1. Az angol király sem mindig szólhatott bele, hogy kit vesz el. A szerelemhez vagy a szexhez semmi köze, csak a politikához, ha birodalmak házasodnak.

Most már igen, mert a királyi család kb. úgy él, mint az állatkerti majmok, akiket mindenki néz.

2. Amit a tévében látsz, azt nem szabad elhinni. Sokszor a híradót sem. Minden műsornak pontos forgatókönyve van.

2019. márc. 22. 20:11
 32/36 A kérdező kommentje:

1. Természetesen a királyi házasságok politikai módon köttettek, de pl. az Ószövetség elbeszélése szerint Dávid király simán felvitette magához Uriást feleségét, Betsabét. Dávidnak tehát volt választási lehetősége, és a modern férfinak is ez kellene. Azonban úgy saccolom, ez kb. a mai pasik 10-15%-ának adatik meg.

2. Tök mindegy, hogy a műsor megrendezett volt-e vagy sem. Pontosabban ha jól emlékszem az eredményre, akkor nagyon jól példázza a fenti elképzelést, amit persze nehéz megemészteni a nőknek, mert darabokra töri a népszerű elképzelésüket a komoly kapcsolatról.

Youtube-os csajokkal meg nincs semmi gond. Az egyik (Halastyák Fanni) egy gyönyörű 20 éves lány, sokkal szebb, mint a csajok többsége:

[link]

Akkor az átlag középkorú nő hogy vehetné fel vele a versenyt?

2019. márc. 22. 22:07
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csaj neked szép? :D

[link]

Valahol itt kezdődik a szép nő. Nem akarom a linkelt csajodat bántani, de cigánylány kinézete van. Az, hogy ez neked tetszik, az sok mindent elmond rólad. És nem akarom a cigányokat bántani, de na.

2019. márc. 22. 22:44
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, mondjuk az sem szimpi, hogy a szexben van "KELL" dolog, különben a pasi lelép.
2019. márc. 23. 01:40
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, a roma lányok gyorsabban elvirágzanak. Főleg, hogy 25 évesen már van vagy négy gyereke, 35 évesen meg jön az első unoka.
2019. márc. 23. 06:55
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem érted: normális nő nem akar semmiféle versenyt felvenni holmi kis libákkal. Minek? Én egyébként érett nőként válogathatok a fiatal srácok közül, tehát nem érzem úgy, hogy huszon évesen jobb helyzetben lennék (akkor nem válogathattam ennyit, igaz a netes ismerkedés még nem volt elterjedt). Elég jó a stílusom, tudom, ki vagyok és udvarolt már nem egyszer 7-10 évvel fiatalabb, jó külsejű pasi is aki komoly kapcsolatot keresett. Ők a komoly kapcsolatot nem az ilyen kis mű ribikkel tudták elképzelni, hanem olyan valakivel aki kiforrott személyiség, belevaló és szenvedélyes.

De nem is ez a lényeg. Egy kapcsolatnak nemtől függetlenül akkor van értelme, ha szereted a másikat. És ha szereted, ellen tudsz állni a kísértésnek. Én sem csaltam meg soha senkit, ha most lenne valakim, őt sem csalnám meg, mert akárkivel nem lennék. Nekem is udvarolnak fiatal srácok is meg idősebb pasik is (30-60 között minden korosztály, és nem is a legrosszabbak)de ezt nem tekintem kísértésnek most sem, hogy egyedülálló vagyok, nemhogy kapcsolatban. És igen, vannak ilyen férfiak, akik szintén tudnak hűségesek lenni. Egyszerűen értelmetlen a kérdésed. Nincs verseny, csak a te fejedben. A hozzád hasonló kis görcsökért én akkor sem versenyeznék, ha nem lenne más férfi a földön.

2019. márc. 23. 08:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!