Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élő középkorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő középkorú nők, nem gondoltatok még arra, hogy milyen lenne másabbnak lenni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy nem lenne-e jó ismét olyan fiatalnak lenni, mint ezek a lányok:

https://www.youtube.com/watch?v=4QY2y_K58Qg

Vagy úgy gondoljátok, hogy a párotoknak így is jók vagytok, hogy a testetek már nem olyan, mint egy 20 évesé?

2019. márc. 22. 14:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
1%
10 aztán elhagy a manuszod egy fiatalábbért aztán nem leszel ilyen pozitív...
2019. márc. 22. 15:12
 12/36 A kérdező kommentje:

Ezen vicces volt xD

2019. márc. 22. 15:16
 13/36 anonim ***** válasza:
86%

Aztán az a manusz a fiatalabbat is elhagyja egy még fiatalabbért. Nos, az ilyenért nem kár, ha lelép. Előbb-utóbb úgyis kiég. Ki a francnak kéne egy kiégett p.öcs?

2019. márc. 22. 15:17
 14/36 anonim ***** válasza:
90%

20 évesen is érettebb voltam, mint ez a kis picha, aki össz annyit tud felmutatni, hogy fiatal. Neki komoly problémái lesznek, ha egyszer betölti a 25-öt, és elveszti az egyetlen értékét.

A saját 20 éves énemet se akarom vissza, csak ha megmaradna ez a 40 év tapasztalat. De az sem lehetséges.

Valahogy most érzem azt, hogy ez így jó. Minden a helyére került.

A házasságom kiállta az idő próbáját. Nem lehet okom panaszra.

A gyerekeim is igazán remekbe sikerültek. Már elég nagyok, hogy ne kelljen bébiszittert fogadni, ha moziba akarunk menni. Olyan szabadság, amiről sok kisgyerekes nem is álmodik.

A testemmel kibékültem, szeretem.

Anyagilag végre egyenesben vagyunk. Fix munkahely, épülő karrier.

Nagyon sokszor volt kemény ez az elmúlt 20 év, mire ide elértünk. Nem kezdeném újra.

2019. márc. 22. 15:20
 15/36 anonim ***** válasza:
90%
Én nem azon goldolkodom, hogy milyen lenne fiatalabbnak lenni, hanem azon, hogy mit fogok csinálni a tengernyi időmmel és pénzzel, ha a gyerekek kirepültek. Feszes testnél sokkal jobban vágyom egy amerikai körútra.
2019. márc. 22. 15:33
 16/36 anonim ***** válasza:
77%

A videóban a két csaj a középkorú nő, ugye?

A legtöbb 35 éves nő kenterbe veri őket, smink nélkül.

Viszont nem érted a rajongásod. Ez ma a második videó róluk. Mondjuk volt itt már hivatásos, aki így keresett kuncsaftokat...

2019. márc. 22. 15:48
 17/36 anonim ***** válasza:
93%

" 10 aztán elhagy a manuszod egy fiatalábbért aztán nem leszel ilyen pozitív..."

Persze, a "manusza" egyre fiatalabb és szebb lesz :D

2019. márc. 22. 15:58
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Ebben videóban a Nemazalány minimum 10 évvel idősbbnek néz ki az életkoránál, a másik lány zsenge kora ellenére már most túlsúlyos. Miért is őket kéne irigyelni?
2019. márc. 22. 16:23
 19/36 anonim ***** válasza:
64%
30 vagyok, de nem mennék vissza 10 évet. Most már van szabadidőm magamra, nem kell állandóan tanulni, dolgozni párhuzamosan. Ebből fakadóan van időm magammal törődni, edzőterembe járni, így gyorsan le is dobtam a feleslegem is. Előtte sem voltam kövér, de most kifejezetten vékony vagyok. Azóta boldog házasságban élek, a vagyonunk is szépen alakul. Rengeteget utaztunk, Egyesült Királyság, USA, Franciaország, Olaszország, Svájc stb. Karrierben most jön remélhetőleg egy nagy előrelépés, igazán szép fizetéssel. Reméljük baba is jön hamarosan. Szóval nem, nem mennék vissza semmi pénzért. Egy merő küzdés volt. Megöregedni meg büszkeséggel kell. Elkerülhetetlen tény, inkább a hogyan nem mindegy. Ezek a lányok is lesznek középkorúak és nagymamák is.
2019. márc. 22. 16:46
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok. Igen tudom, sokan azt hiszik, hogy minden férfi idővel lelép egy fiatalabb nővel. Nem tudom, ezt a saját keserű éléteden taoqsztaltad meg, vagy honnan jön ez a közhely, de én sehol nem találkoztam ilyen életű családdal, csak itt a gyk - n. Szóval ócska az elméleted :)
2019. márc. 22. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!