Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő középkorú nők, nem gondoltatok még arra, hogy milyen lenne másabbnak lenni?
Gondolok itt arra, hogy nem lenne-e jó ismét olyan fiatalnak lenni, mint ezek a lányok:
https://www.youtube.com/watch?v=4QY2y_K58Qg
Vagy úgy gondoljátok, hogy a párotoknak így is jók vagytok, hogy a testetek már nem olyan, mint egy 20 évesé?
Ezen vicces volt xD
Aztán az a manusz a fiatalabbat is elhagyja egy még fiatalabbért. Nos, az ilyenért nem kár, ha lelép. Előbb-utóbb úgyis kiég. Ki a francnak kéne egy kiégett p.öcs?
20 évesen is érettebb voltam, mint ez a kis picha, aki össz annyit tud felmutatni, hogy fiatal. Neki komoly problémái lesznek, ha egyszer betölti a 25-öt, és elveszti az egyetlen értékét.
A saját 20 éves énemet se akarom vissza, csak ha megmaradna ez a 40 év tapasztalat. De az sem lehetséges.
Valahogy most érzem azt, hogy ez így jó. Minden a helyére került.
A házasságom kiállta az idő próbáját. Nem lehet okom panaszra.
A gyerekeim is igazán remekbe sikerültek. Már elég nagyok, hogy ne kelljen bébiszittert fogadni, ha moziba akarunk menni. Olyan szabadság, amiről sok kisgyerekes nem is álmodik.
A testemmel kibékültem, szeretem.
Anyagilag végre egyenesben vagyunk. Fix munkahely, épülő karrier.
Nagyon sokszor volt kemény ez az elmúlt 20 év, mire ide elértünk. Nem kezdeném újra.
A videóban a két csaj a középkorú nő, ugye?
A legtöbb 35 éves nő kenterbe veri őket, smink nélkül.
Viszont nem érted a rajongásod. Ez ma a második videó róluk. Mondjuk volt itt már hivatásos, aki így keresett kuncsaftokat...
" 10 aztán elhagy a manuszod egy fiatalábbért aztán nem leszel ilyen pozitív..."
Persze, a "manusza" egyre fiatalabb és szebb lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!