Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élő középkorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő középkorú nők, nem gondoltatok még arra, hogy milyen lenne másabbnak lenni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy nem lenne-e jó ismét olyan fiatalnak lenni, mint ezek a lányok:

https://www.youtube.com/watch?v=4QY2y_K58Qg

Vagy úgy gondoljátok, hogy a párotoknak így is jók vagytok, hogy a testetek már nem olyan, mint egy 20 évesé?

2019. márc. 22. 14:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
80%

" hogy minden férfi idővel lelép egy fiatalabb nővel. "

Igen, ez itt a gyk-án terjedt el. Csak arra nem gondolnak, hogy melyik fiatal lánynak kell egy leharcolt, elvált, gyerekes pasi.

2019. márc. 22. 16:57
 22/36 anonim ***** válasza:
83%
Általában velük egykorú nőkkel lépnek le, vagy pár évvel fiatalabbal, HA LELÉPNEK. De sok férfi tud hűséges lenni. Azt nem értem, hogy a "fiatal pipihússal lelép majd a férjetek" példálózó férfiak miért keseregnek pár kérdéssel később a nők hűtlenségén, meg hogy a nők milyenek...
2019. márc. 22. 17:09
 23/36 anonim ***** válasza:
82%

Kellenek azért 1-2-nek, de csak a pénzük miatt, és azért is csak x ideig. És erre büszkék ezek az öregedő "csődörök".A helyükben nekem ez nem adna büszkeségre okot, hogy csak emiatt dugnak velem.

Láttam már ilyet a környezetemben. Nem volt szép történet, de a faszi pofára esése mindent megért.

2019. márc. 22. 17:15
 24/36 A kérdező kommentje:

@De sok férfi tud hűséges lenni.

Érdekből. Mivel nincs akivel leléphetnének.

2019. márc. 22. 17:23
 25/36 anonim ***** válasza:
86%

Nem csak érdekből. Szeretetből. Bocsi kérdező, de miért vagy ennyire negatív? Nem jön össze egy normális kapcsolat? Miért vagy frusztrált? Miért olyan nehéz elhinned, hogy léteznek más típusú férfiak is, nem csak olyanok, akiket te itt vázolsz?

Sürgősen tedd rendbe magad, mert komolyan valami problémád van, hogy ennyire megsavanyodott vagy.

2019. márc. 22. 17:40
 26/36 A kérdező kommentje:
Ringathatod magad abba az álomvilágba, hogy a pasik szeretetből maradnak a nőkkel, de ez nem igaz. Ha ez így lenne, a prostituáltaknak kevesebb kuncsaftja lenne, mivel a vendégeik jelentős részét házas emberek teszik ki.
2019. márc. 22. 17:47
 27/36 anonim ***** válasza:
81%
Engem speciel egy 19evesert hagyott el a 30eves ferjem, soha nem hasonlitottam magam a lanyhoz mert 30evesen tisztaban voltam az erossegeimmel, a gyengeimmel, szerettem a testem, joban vagyok magammal,szoval eszem agaban sincs cserelni senkivel, ha a parom csak a feszes testemert szeretne, akkor is csak a sajat rossz emberismeretemnek koszonhetnem. Szerencsere az uj parom millio dologert szeret, a 20asok meg meg nagyon az ut elejen vannak, meghagyom nekik azt a tapasztalos benszos idoszakot amin mindenki atesik. Szep volt, jo volt, nyomjuk toljuk tovabb ebben a testben:) 36N
2019. márc. 22. 18:49
 28/36 anonim ***** válasza:
88%
Tudod, kérdező, mindenki magából indul ki. Te nem tudnál hűséges lenni, te egy felszínes phöts vagy és azt hiszed minden férfi így gondolkodik, mint te. Pedig nem. Ahogyan nem minden nő adná oda a fél karját ha 10-20 évvel fiatalabb lehetne. Sokan jól érezzük magunkat a bőrünkben, és a lelki, szellemi érettségnek pont az a mutatója, hogy az ember nem akar más életkorban lenni, mint amiben van. Érett nő vagyok, bár nem élek párkapcsolatban (én váltam el 37 évesen, az ex férjem nem csalt meg, nem lépett le, más volt a gond)és egyedül is remekül elvagyok. Ha szükségem lesz valakire, majd keresek. De ilyen felszínes kis görcsöt mint te vagy akkor sem akarnék, ha ez lenne számomra az egyetlen opció. Érett, intelligens nőként az érett, intelligens férfiak jönnek be. Nem akarok megint 20 éves lenni és nem szenvedek a magánytól hanem minden percét élvezem. Sorry.
2019. márc. 22. 19:20
 29/36 anonim ***** válasza:
81%

A férjem bármikor leléphetne, mert donganak körülötte az ilyen kis 18-20 éves proli csibék, akik azt hiszik, hogy ha riszálnak kettőt, akkor megkapják. Nem tartom vissza, a felesége vagyok, nem a börtönőre. De fene az ízlését, neki még mindig az kell, amit én tudok nyújtani.

Olyanokat művelek vele az ágyban, amikről te nem is hallottál. 😉 Valamit nyújtani kell, amivel 10+ évig meg tudsz fogni úgy egy férfit, hogy nem unja meg.

2019. márc. 22. 19:20
 30/36 A kérdező kommentje:

"Te nem tudnál hűséges lenni, te egy felszínes phöts vagy és azt hiszed minden férfi így gondolkodik, mint te"

Te viszont egyáltalán nem gondolkodsz.

A férfiak többsége maga sem tudja mit akar. Ahhoz az kellene, hogy csajozzon, ismerkedjen, és jöjjön rá, hogy milyen nő mellett érzi jól magát. Na, ez azonban nem lehetséges, mivel többségük nem egy Casanova. Tehát, amikor kialakít egy párkapcsolatot, akkor nem az történik, hogy sok tapasztalattal a háta mögött, kiválaszt a tíz neki megfelelő, érte rajongó lányból egyet, mint ahogyan egy király kiválaszthatja a birodalmában érte rajongó nők közül a neki megfelelő, legszebb szüzet. Azzal jön össze, aki éppen összejön neki a dolog, neki ebbe az egészbe tulajdonképpen nincs beleszólása. Többségében már örülnek, ha egy 10/6-os, belsőre "megjárja" nő az útjukba kerül. Ekkor történik meg az, hogy a jó tulajdonságait felnagyítják, a rosszakat meg kicsinyítik, ezért tűnik úgy a nőnek, hogy odáig van érte a hapsi. Ez mind magában hordozza azonban már azt, hogy az illető egy idő után lelép a nő mellől, ha lehetősége lesz rá.

Az RTL Klub-on egyébként volt egy műsor annak idején, A kísértés címmel. Annak az volt a lényege, hogy fiatal párokat kitettek egy gyönyörű szigetre, majd elválasztották őket egymástól, aztán kitették őket mindenféle kísértésnek: luxus, a párok női tagjait válogatott pasik fűzögették, a párok férfi tagjait meg válogatott lányok próbálták elcsábítani. Tudomásom szerint egy pár sem maradt együtt a végére. Micsoda véletlen...

2019. márc. 22. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!