Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nagyon molett hölgyeknek/+15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon molett hölgyeknek/+150 kg/ mivel lehetne az önbizalmát növelni?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sok kövér nő gátlásos,nem szívesen megy emberek közé a sértések miatt. Én viszont szeretem őket,s szívesen segítenék nekik.Mivel lehetne elérni,hogy elhiggyék azt,hogy vannak férfiak,akik imádják őket?

2019. márc. 19. 19:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekem is az ilyen alkatú nő az ideálom
2019. márc. 21. 08:08
 22/23 anonim ***** válasza:
Hasamra lépnek és megtaposnak
2019. márc. 21. 08:41
 23/23 anonim ***** válasza:
"Csakhogy rengeteg nő van,aki különböző okok miatt nem tud lefogyni.Van,aki nem is akar." - Minden embernek jogában áll eldönteni, hogy meg akar-e halni fiatalon a túlsúly és annak a szövődményei miatt, vagy esélyt ad-e magának egy jobb, egészségesebb, hosszabb életre azzal, hogy lefogy. A molett nem 150kg+, hanem jóval kevesebb. Nem azt kéne pártolni, hogy jó vagy így, és ne is próbálj tenni semmit, hanem az egészségesebb életmód felé kellene terelni az embereket. De végülis úgyis nézhetjük, hogy akik fiatalon elpatkolnak, nekik legalább nem kell nyugdíjat fizetni...
2019. márc. 21. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!