Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélenye 30 körüli hölgyeknek arról ha egy 48 éves sármos férfi ilyen nagy korkülömbséggel róluk fantáziál? Vajon lehet bizakodó egy ilyen elvált férfi a 30 as nőket illetően? Csak hölgyek válaszát várom
Mindenki arról fantáziál, amiről és akiről akar. Nem kell tudnia arról senkinek. Ez mindenkinek a magánügye.
Kapcsolatra nekem nem kéne egy ennyivel idősebb férfi.
Attól függ, hogy milyen a 48 éves férfi és milyen 30 éves nőről álmodozik...
Ebben a mai világban eltudom képzelni, hogy van olyan nő, akit nem zavar a korkülönbség...
Nekem sem kellene egy ilyen idős férfi...kivéve Johnny Depp, neki elnézném a korát.... :D
Ha sármos 48 évesről van szó én nagyon örülnék neki :)
A vágyam fő tárgya jelenleg pont egy ilyen korú férfi. Hihetetlenül vonzódok hozzá.
31N
Mondjuk még 24 vagyok,de egy tényleg sármos,mediterrános típusú 48 éves jöhet az ágyamba :D
N
Én lenézem az ilyen kapuzárási pániktól szenvedő vén majmokat. Normális ember nem 18 évvel fiatalabb nőt keres, hanem párt, társat. Az ilyen impotens majmok viszont csak szexelni szeretnének a döglődő gyíkjukkal, és abban reménykednek, hogy a fiatal pipikre még feláll nekik.
Hánynom kell.
Különbség - így írjuk.
Majdnem 20 év. Sok.
Nekem ez a korkülönbség sok lenne, nem szeretnék kapcsolatot egy ennyivel idősebb férfival. Fantáziálni pedig arról fantáziálsz, amiről akarsz.
Azért próbálkozhatnál a saját korosztályodban is, lehet, hogy pozitív csalódás érne, és találnál olyan nőt, akivel jól kijöttök, jobban összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!