Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nagyon molett hölgyeknek/+15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon molett hölgyeknek/+150 kg/ mivel lehetne az önbizalmát növelni?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sok kövér nő gátlásos,nem szívesen megy emberek közé a sértések miatt. Én viszont szeretem őket,s szívesen segítenék nekik.Mivel lehetne elérni,hogy elhiggyék azt,hogy vannak férfiak,akik imádják őket?

2019. márc. 19. 19:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
2019. márc. 19. 21:52
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
A 150 kiló már sehogy sem egészséges, de ekkora súllyal már a mozgásban is akadályozott a legtöbb személy, meg aki ennyi kiló az nem mozgásban gazdag életmódjáról ismert...
2019. márc. 19. 21:55
 13/23 A kérdező kommentje:
Volt 150 kg-nál nehezebb kedvesem,s rendszeresen sétáltunk,s többször voltunk úszni is.Futni sokat tényleg nem tudott...
2019. márc. 19. 22:04
 14/23 anonim ***** válasza:
83%
Igaz nem vagyok 150+, de elég sok feleslegem van. Azért mivel a legtöbb ilyen férfi csak piszkálódásból mond ilyet egy kövér nőnek, hogy aztán a haverjaival jót röhögjön ha a nő elhiszi. Nekem már férjem van, de még mindig nincs semmi önbizalmam. Sosem voltam vékony de mint kiderült idegalapon híztam és hiába csináltam bármit (napi 2 órát mozogtam, nagyon szigorúan betartottam az orvos által írt diétát) mégsem fogytam. Mikor abba hagytam az idegeskedést elkezdtem fogyni de utána terhes lettem, szültem az önbizalmam a béka s.gge alá, de legalább megérte.
2019. márc. 19. 22:06
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
Erősen túlsúlyos vagyok, de nem akarok az lenni. Ezért nincs keresnivalóm egy olyan férfi mellett, akinek ez megfelel, sőt vonzó. Akibe beleszeretne, az nem én vagyok, csak egy átmeneti állapotom (remélem). Szerintem sok hozzám hasonló van, aki így érez.
2019. márc. 19. 23:55
 16/23 anonim ***** válasza:
35%
Engem anno 60 kgosan lekövéreztek, miközben heti 3 edzésre jártam és napi szinten felgyalogoltam a budai várkerbe.
2019. márc. 20. 00:30
 17/23 anonim ***** válasza:
47%

Ha nem vagy zsírleszívást és gyomorszűkítést végző orvos, akkor sehogy.

Az ilyen kövér nőket nem kell mégjobban a hízásra bátorítani. Persze bántani sem kell őket, de ez, hogy te isteníted a hájukat, ez beteges és rendkívül káros.

Pont ezért van ennyi kövér ember a világon, mert nem elég, hogy ma már tabu azt mondani valakinek, hogy kórosan elhízott, de még ösztönzik is a kövéreket a súlyuk megtartására, hiszen ők "így is gyönyörűek". Undorító az egész fat acceptance mozgalom, a hozzád hasonló aberrált állatok meg egyenesen hányingerkeltőek

2019. márc. 20. 06:51
 18/23 anonim ***** válasza:
62%

Aki +150 kg nem erősen molett, inkább kövérnek mondanám.

Az önbizalmát azzal tudod növelni,hogy erőt adsz Neki ahhoz,hogy ebből jócskán leadjon..sportolsz, mozogsz Vele, és dícséred ha sikerül egy kicsit leadnia.

Nem szeretnék senkit bírálni, de ekkora súly már árt az egészségnek, és ezt tudomásul kell venni mindenkinek, sőt, tenni ellene.

Lehet,hogy pasiként ez Neked vonzó, de gondolj bele a továbbiakba:hogy vállal gyereket még plusszokat felszedve?

Ezzel a súllyal semmit nem bír csinálni, még a cipőt felhúzni sem, legalábbis így látom.

Lehet,hogy Számodra szexuálisan vonzó, de biztos vagyok benne,hogy hosszútávon, a mindennapokban, gyereket vállalva, közös jövőt tervezve,már Te se így látnád.

A kérdésedre visszatérve: ha elmondod,hogy Te vonzódsz Hozzá, és ezt ki is mutatod, már növeled az önbizalmát..

2019. márc. 20. 08:57
 19/23 A kérdező kommentje:
Én senkit nem bíztattam hízásra.Csakhogy rengeteg nő van,aki különböző okok miatt nem tud lefogyni.Van,aki nem is akar.Őket szeretném bátorítani,hogy nem minden férfi gúnyolja őket,van akinek így is tetszenek, s vonzónak találja.
2019. márc. 20. 14:06
 20/23 anonim ***** válasza:

"Van,aki nem is akar."

Igen, ez a probléma amiről beszélünk. Pont ezért nem kéne bíztatni őket és ezért ne legyen tabu az elhízásról beszélni, hogy az ilyeneknek legyen okuk lefogyni.

2019. márc. 20. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!