Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, mit tegyek?
"Ha tényleg szeret, könyörögni fog nagyon sokáig, így megbizonyosodhatsz róla talán. "
Nem ez hülyeség. Nálunk a családban apám hét éven át könyörgött, majd anya visszafogadta. Két hét múlva megcsalta anyát...
Szia!
Tudom, milyen pocsékul vagy. Engem a párom 2 hónapig csalt a munkatársával, mindezt úgy, hogy együtt éltünk...Aztán születésnapomon összecsomagolt és elment...
utolsó:Gondolom lányra gondoltál :)
Én a barátommal másfél évet voltunk együtt,amikor szakitottunk a sok veszekedés miatt,amiben én is nagyon hibás voltam..Rá 2 napra lefeküdt egy csajjal,aki felkinálta magát neki.Utána persze büntudata volt és rájött,hogy mekkora hülye volt.Nem megcsalás,de ugyanúgy fáj(azthiszem).2 hónapig könyörgött,a csajt dobta,suliban mindenki előtt sirt,kiakadt.Megbocsátottam neki rá fél évre.Most együtt vagyunk szeretjük egymást,megbecsül.DE!
Sohasem fogom elfelejteni és mindig bennem fog maradni,hogy mással is volt,és nem tartott ki mellettem.Azért fogadtam vissza,mert látszott rajta,hogy kb. megszakad a szive,depressziós lett,és én is még mindig szerettem.De sosem lesz már ugyanolyan.
Egy lánynak szerintem sokkal több kell ahhoz,hogy valakivel lefeküdjön.Ha ezt gondolkodás nélkül megtette,úgy hogy együtt voltatok,és elvileg minden oké volt,akkor nem hiszem,hogy csak egy botlás.Persze úgy,hogy nem ismerem a lányt nem mondhatok róla véleményt,ezért irhatnál róla többet!Hány éves?Hány pasival volt eddig,és hánnyal feküdt le?Ezekböl derülne ki,hogy tényleg milyen tipus.
Tudom,mert benne voltam,hogy kivülröl egyszerü dumálni,ha benne vagy a sztoriban,akkor pedig nagyon nehéz.
18/L
jaj, nem már 16éves vagy mi az hogy nem lesz másik csajod !
Butaság, felejtsd el, lesz, csak most össze vagy törve és kész ! Ne fogadd vissza, eszedbe ne jusson, persze, most fáj, mert kötődtél hozzá szereted és a szüzességed is neki adtad, de hidd el nincs neked ilyen lányra szükséged 4
Járj el vmi közdősportra , több önbizalbad lesz és ott szerezhetsz barátokat is és a lányoknak is tetszenek a sportos fiúk !
Öngyilkosság meg, ugyan már, nem ér annyit egy ilyen ribizli, az ilyenen keresztül kell nézni és kész !
Irány keress hétfőn egy edzőtermet és hajrá !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!