Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kellett a nővéremnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellett a nővéremnek tönkretennie a párkapcsolatomat, esküvőmet? Hogy lehet ennyire irigy?

Figyelt kérdés

A vőlegényemmel most nyáron lenne/lett volna az esküvőnk. Tudni kell, hogy 13 éves korom óta együtt vagyunk, közel 10 éve. Volt időszak, amikor nekem voltak mások is mellette... Semmi komolyra nem kell gondolni, ezek legtöbbje részegen történt, gimis bulikban. Nem vagyok büszke erre, az akkori énemre, de jó volt azt érezni, hogy én úgyis kellek másoknak, hogy amúgy foglalt vagyok. Kb 2 év volt ilyen, utána mikor egyetemre mentem, akkoris volt 1-2, de akkor egy eset kiderült, és nagyon összevesztünk, külön is voltunk 3 hónapig. Akkor jöttem rá, hogy a gimnazista éveimről jobb, ha hallgatom, mert már egy esetből is nagy balhé lett... De kibékültünk, megkérte a kezemet is, és azóta tényleg minden jó volt.

Erre most a nővérem bekavart, mert egy buliban találkoztak, és megjegyezte a páromnak, hogy nem is érti, ennyi megcsaláson hogy tette túl magát. Hazajött, próbáltam finomítani, hogy csak pár csókról volt szó még ezeréve, de mondta, hogy jobb, ha egy ideig most nem találkozunk, el is költözött. És hogy muszáj gondolkoznia, rendeznie a dolgokat. Kérdeztem, hogy a júniussal mi lesz (akkor lenne az esküvőnk)? Mondta, hogy fogalma sincs, egyelőre azt sem tudja, hogy akar-e látni még... Teljesen kész vagyok, ez tényleg 'derült égből villámcsapás'. Jól megvoltunk, már le volt foglalva a nászút, tervezgettük azt, hogy belevágunk a babaprojectbe ősszel, költözünk majd, stb. Erre jött ez, és minden széthullott. Anyukám szerint nincs még minden veszve, várjak hogy megnyugodjon, és bízzak abban, hogy úgyis visszajön. Közben a tesómmal is összevesztek, hogy minek ártja ebbe bele magát, aki mossa kezeit, hogy "hát ő nem tudta, hogy ez ennyire titok". Pedig pontosan tudta, ugyanis elmondtam neki, hogy az esküvőm nem kérek megjegyzéseket, poénkodást a múltamat illetően, és később sem. Ami volt, az elmúlt. De nem bírta ki, muszáj volt belerondítani a boldogságomba.

2019. márc. 17. 17:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Könnyebb lett volna ha te mondod el ezeket a dolgokat. Nem foglak leszólni mivel tudom hogy aki akar az tényleg meg tud változni. De miért nem mondtad el neki?

Én is katasztrófa voltam tini ként, de mikor egy jó ideje együtt voltunk a párommal, elmondtam neki mindent pedig akkor még nem voltunk együtt mikor történtek. Azóta már a férjem és gyerekünk van, és soha eszembe sem jutott hogy megcsaljam.

Tini koromban olyan voltam hogy senki el sem tudta volna képzelni, hogy nekem egyszer normális életem lesz.

Próbálj beszélni vele, mondj el mindent és kérd hogy bocsásson meg, fiatal voltál és hülye.

2019. márc. 17. 19:10
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Ketté fejelnélek a fiú helyébe,orrga szájba csaltad ő pedig megtalálta fiatalom az igazit,haha
2019. márc. 17. 19:30
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

Nekem is kamunak tűnik.

Ilyen esetben egy férfi megkérdezi a régi haverokat, és valaki ki is tálal, hogy miket műveltél. Főleg úgy, hogy ha valaki egyszer piásan belemegy, akkor hónapokig azon csámcsog a környezete, hogy mekkora ribi, aki mindenkivel.

Kétlem, hogy ezt sikerült titokban tartani. Az ilyennek mindig hìre megy.

2019. márc. 17. 21:46
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Megérdemelted te ócska k.....
2019. márc. 18. 21:43
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Na mi lett itt?
2019. ápr. 25. 14:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A sztori újra felbukkant, átdolgozva :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..

2020. szept. 8. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!