Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok biztos abban, hogy jól látom e a párkapcsolatomat?
Nyugodtan szóvá teheted,ha több törődést igénylesz,fontos megbeszélni a gondokat.
Az meg nem lehet mindig kifogás,hogy fáradt stb stb
Amikor nekem volt barátnőm,hajlandó voltam virrasztani éjszaka,hogy beszélni tudjak vele,nem érdekelt,hogy másnap korán reggel utaztam valahova versenyre vagy stb..
Ha sokáig ezt csinálja,inkább hagyd,ezzel csak magadat teszed tönkre.
Már sokszor próbáltam ezt megbeszélni vele, de mindig csak arra lyukadunk ki, hogy én túl követelö"zö" vagyok. Mit tegyek? Mert én nagyon szeretem ö"t, de az ö" érzelmeiben már nem vagyok biztos.:(
Ha a barátod 40 éves és vezető beosztásban vagy 3 műszakban dolgozik valahol, akkor megértem, hogy fáradt, és nincs kedve sokat telefonálgatni.
Ha korodbeli, akkor ez egy nagyon sz** kifogás és szimplán csak nem érdekled már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!